Digital Art Zone

 
     
Is there a Hexagon x64 available?
Posted: 30 May 2013 07:26 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  2
Joined  2013-05-19

Is there a Hexagon x64 available? Can’t find specifications. Thanks.

Profile
 
 
Posted: 30 May 2013 07:50 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  249
Joined  2006-04-26

No, but you can use the 4Gb Patch available here http://www.ntcore.com/4gb_patch.php

It will allow Hexagon and other 32-bit apps to use more than 2Gb of RAM in a 64-bit version of Windows, and is limited to 4Gb regardless of installed RAM.

Profile
 
 
Posted: 31 May 2013 09:56 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  2
Joined  2013-05-19

It worked perfectly! Thanks a lot.

Profile