Digital Art Zone

 
     
How do I get DS|4 Pro to recognise my external content directories?
Posted: 17 June 2012 02:31 AM   [ Ignore ]
New Member
Avatar
Total Posts:  2
Joined  2003-10-09

Well, I considered deleting this thread entirely, but I thought I’d just note that I worked it out with the help of this:

http://www.youtube.com/watch?v=JLGZeGKqX5I

Basically, I was looking in the wrong place. The new interface for DS|4 threw me for a loop!

I’ll leave this here, though, in case someone else wanders in and has the same question. smile

 

Profile
 
 
Posted: 17 June 2012 02:55 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4941
Joined  2004-07-01
elizabyte - 17 June 2012 02:31 AM

I’ve set them up in Preferences, but they don’t show up in the “Files” or “Products”. I’ve tried to “apply” the choices, etc., but nothing happens, no scan, nothing.

I’ve heard that I can supposedly import the prefs from DS|3 but I can’t work out how to do that, either.

This is very frustrating. I’d really like to move into DS|4, but at the moment, I can’t….

do a scan of the harddrives - worked for me

Profile
 
 
Posted: 17 June 2012 04:07 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  396
Joined  2005-11-10

I just set mine up in the “Content Directory Manager” while I had the external attached its also best to make sure you have a permanent letter attached to the drive.

 Signature 

Community Volunteer:
My DAZ Store 

NeilV Poser Stuff & Chohole’s Space

Old Post Count = 6362

Profile