Digital Art Zone

 
     
Morph Loader
Posted: 11 June 2012 10:18 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2010-11-27

  Hey Guys, does anyone know where I get the Morph Loader plugin for Daz Studio 4?

Profile
 
 
Posted: 11 June 2012 10:22 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8425
Joined  2007-11-06

It comes free with DS4Pro.

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 12 June 2012 07:08 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2010-11-27

I’m currently using the free version, is that the same as Pro?

Profile
 
 
Posted: 12 June 2012 07:18 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1818
Joined  2004-08-24

Hi brent1484

Yes,.. the version of Daz Studio4 which is currently available for free, along with Bryce and Hexagon is the full “Pro” version.

If that’s the one you have,.. then you have the Pro version, and Morph loaded is part of that.

If you go to HELP / About installed Plugins
you’ll see a list of all the plugins included in the pro version, and Morph loaded Pro, should be there.

Hope it helps smile

Profile
 
 
Posted: 12 June 2012 08:19 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1078
Joined  2003-11-25

You’ll find the Morph Loader Pro on the right-hand (as you’re looking at it) part of the screen. It’s the bicep curl looking icon. Actually, there are two of those icons there. Top one is Morph Loader Advanced, and the one with the “P” is the Morph Loader Pro.

 Signature 

For quality historical and realistically accurate poses and props, please visit My DAZ Store

Want the latest news? Check out my facebook page to find out what’s in the works.

Profile
 
 
Posted: 04 August 2012 10:44 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2010-11-27

  Hmm… I’m still having trouble finding it.  In the plugin section, it says I need a serial number.

Profile
 
 
Posted: 05 August 2012 05:33 AM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  13690
Joined  2003-10-09

Have you entered your DS4 Pro serial number?

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 05 August 2012 05:20 PM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2010-11-27

  I have entered the serial number, and it still won’t load it.

Profile
 
 
Posted: 05 August 2012 05:34 PM   [ Ignore ]   [ # 8 ]
New Member
Total Posts:  1
Joined  2012-08-05

  Ok, the serial number for Daz isn’t appearing, even after I bought it from the store.  That’s odd…

Profile
 
 
Posted: 05 August 2012 05:41 PM   [ Ignore ]   [ # 9 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7541
Joined  2006-03-19

The serial number is in a readme within the zip

 Signature 

ARTCollaborations Store on DAZ3D    ARTCollaborations on Facebook

*****Mad Chemistry Lab*****  

 

Profile
 
 
Posted: 02 September 2012 11:13 AM   [ Ignore ]   [ # 10 ]
New Member
Total Posts:  4
Joined  2003-10-09

Also look under   Edit>Object>Morph Loader Pro

Profile