Digital Art Zone

 
     
Animate 2
Posted: 11 June 2012 04:01 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  1
Joined  2008-10-26

Hi Guys,
A while back (February) i downloaded the free Daz software, Unfortunately as i have been so busy, i have not had time to try it out, now i have got time i have been playing around with many of its features and thought i would try out the animation tools.
so after watching a tutorial video, clicked “tools” then “animate 2”, nothing happened no time line appeared, Went into help clicked the “about installed pluggins”, found it installed but i see i need a code.

I am sure i know the answer which is yes, but is it something i have to purchase.

I am happy to do this as i have this free software, but as i have bought poser, iclone before and even the standard Daz 3d (which was also a free offer a few years ago) had animation tools,  i just wanted to check in case i was doing something wrong

Kind regards

Rupert Kingsford.

Profile
 
 
Posted: 11 June 2012 04:08 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16477
Joined  2009-01-22

The Animate 2 was a timed demo. Like one month, it timed out if you installed and did not use it. The only way to use it now would be to buy the Animate 2 plugin.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
Posted: 12 June 2012 03:40 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2004-08-24

HI Miles381624

Just to add,.
Once the Animate 2 Trial has expired,.. the options in animate return to being “Animate Lite” instead of the full Animate 2
so,..
You should still have tabs for the Animate timeline, and the DazStudio Timeline
when you go to “Pose and Animate” in the top Tabs section.

Image Attachments
animate_tabs.jpg
Profile