Digital Art Zone

 
     
Multipass Rendering
Posted: 20 March 2013 01:14 AM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  30
Joined  2008-05-10

Is there a way or known Script that I can Multipass Rendering inside Daz Studio 4.5??

Thanks a lot
Tobias

Profile
 
 
Posted: 20 March 2013 06:25 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15782
Joined  2003-10-09

Look at the DAZ Scripted render option, and the examples at the foot of this page http://docs.daz3d.com/doku.php/public/software/dazstudio/4/referenceguide/scripting/api_reference/samples/start

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 21 March 2013 09:04 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  28
Joined  2010-03-19
Richard Haseltine - 20 March 2013 06:25 AM

Look at the DAZ Scripted render option, and the examples at the foot of this page http://docs.daz3d.com/doku.php/public/software/dazstudio/4/referenceguide/scripting/api_reference/samples/start

You mean the Samples that have dead links?

 Signature 

—Artman009
http://cautiouslyoptimisticfilmmaking.blogspot.com/

Profile
 
 
Posted: 21 March 2013 12:06 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1311
Joined  2003-12-16

Yea, it’s dead.
Is there any other documentation on this?

 Signature 

Gravy to potatoes, Luke to Darth Vader, I’m a souped up sucker and I’ll see you all later

Profile
 
 
Posted: 21 March 2013 01:49 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15782
Joined  2003-10-09

Sorry, I thought I checked them and they were OK - it was just easier to link to the index than to two pages. Sorry, I don’t know of any other examples - but there was something around as people were referring to it.

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile