Digital Art Zone

 
     
Darkside?
Posted: 17 March 2013 12:02 AM   [ Ignore ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1576
Joined  2005-02-25

I just installed DS4.5 on my laptop and can’t find darkside… I thought it was included as a style with DS4.5?

Profile
 
 
Posted: 17 March 2013 12:42 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8425
Joined  2007-11-06

Window > Style > Select Style

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 17 March 2013 12:44 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4545
Joined  2007-09-13

It’s not under Window > Style > Select Style?

 Signature 

1432 old posts

My ShareCG gallery.

Just because something costs a lot, doesn’t mean it’s the best…

It just means it’s expensive.

Profile
 
 
Posted: 17 March 2013 06:47 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1576
Joined  2005-02-25

Nope. That’s why i asked!

Profile
 
 
Posted: 17 March 2013 06:50 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7645
Joined  2009-05-14

I am running DS4.5.1.56 and when the Workspace is set to City Limits I find Darkside where mike said it is.

 Signature 

Pete

Somethings to Consider when starting to learn CG

My Gallery

My Render Thread

Proud member of the Bald Wizards Club and Co-operative

Profile
 
 
Posted: 17 March 2013 11:49 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4545
Joined  2007-09-13

Try changing the Layout then look again for it…

 Signature 

1432 old posts

My ShareCG gallery.

Just because something costs a lot, doesn’t mean it’s the best…

It just means it’s expensive.

Profile
 
 
Posted: 17 March 2013 10:42 PM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1576
Joined  2005-02-25

ug I thought I replied to this yesterday, i clicked post but apparently I got logged out while replying >_<

I did get it set up thanks to you guys!!! Help very much appreciated! THANK YOU :DDD

Profile