Digital Art Zone

 
     
Anwyn for V4 & Genesis StudioCF fails to install with DIM for Mac.
Posted: 15 March 2013 03:31 PM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  42
Joined  2004-06-09

Anwyn for V4 & Genesis StudioCF fails to install with DIM for Mac… see screenshot.

I have tried deleting the installer, redownloading, reinstalling… nothing works.
All I get is the Install Failed! notification.

~Kaleb

Image Attachments
DIMfail.png
Profile
 
 
Posted: 15 March 2013 03:47 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  237
Joined  2005-07-18

It fails for PC also.  I have tried several times throughout the day hoping it would be fixed. Same results.

Kaleb242 - 15 March 2013 03:31 PM

Anwyn for V4 & Genesis StudioCF fails to install with DIM for Mac… see screenshot.

I have tried deleting the installer, redownloading, reinstalling… nothing works.
All I get is the Install Failed! notification.

~Kaleb

 Signature 

http://www.daz3d.com/media/3d/badges/images/badges/badge_16.png

Profile
 
 
Posted: 15 March 2013 04:12 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  285
Joined  2008-05-23

I see the same thing (PC).  The log shows:

Installing product : Anwyn for V4 & Genesis StudioCF
WARNING: Error opening save file “D:/Daz3D/MyLibrary/data/DAZ 3D/Genesis/Base/Genesis.dsf/Genesis.dsf.ztmp” : could not open file

Could not extract file : D:/Daz3D/MyLibrary/data/DAZ 3D/Genesis/Base/Genesis.dsf/Genesis.dsf
Product installation failed : Anwyn for V4 & Genesis StudioCF
Install Queue finished in 0 min 0.7 sec.
Installing product : Anwyn for V4 & Genesis StudioCF
WARNING: Error opening save file “D:/Daz3D/MyLibrary/data/DAZ 3D/Genesis/Base/Genesis.dsf/Genesis.dsf.ztmp” : could not open file

Could not extract file : D:/Daz3D/MyLibrary/data/DAZ 3D/Genesis/Base/Genesis.dsf/Genesis.dsf
Product installation failed : Anwyn for V4 & Genesis StudioCF
Install Queue finished in 0 min 0.4 sec.

I don’t know why it is trying to open a sub folder under genesis.dsf

ncamp

Profile
 
 
Posted: 15 March 2013 06:44 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  126
Joined  2012-11-22

Hi,

I had something similar occur a few weeks ago when using the files from DIM. So I manually downloaded and installed the files to my directory (Didn’t use DIM) and have had no issue with it since then. I went to file a bug report but one has been already filed with DAZ so they are aware of it.

Profile