Digital Art Zone

 
   
11 of 11
11
The PC ‘Expired members’ party thread
Posted: 20 June 2012 11:43 AM   [ Ignore ]   [ # 151 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7990
Joined  2004-07-21
IanzThingz - 20 June 2012 11:42 AM

I find it quicker to type tho smile

but then you would have to have a list of the codes or memorize them.  :( does not work but smile does.

 Signature 

Hello, Sweetie!
click me to save my dragon eggs

Who is cuter Loki or Thor?


Play Runescape

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 11:44 AM   [ Ignore ]   [ # 152 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7683
Joined  2006-03-19

I’d just be happy to get the old smileys back

 Signature 

ARTCollaborations Store on DAZ3D    ARTCollaborations on Facebook

*****Mad Chemistry Lab*****  

 

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 11:45 AM   [ Ignore ]   [ # 153 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1281
Joined  2008-03-30

I tend to mainly wink or grin or cool cheese with the occasional red face

 Signature 

[Join the little green box collection party!]
Ianz Place
Daz 3D Documentation
Daz 3D on YouTube
Daz 3D Forum Archive

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 11:52 AM   [ Ignore ]   [ # 154 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7683
Joined  2006-03-19

I like my devil smileys

 Signature 

ARTCollaborations Store on DAZ3D    ARTCollaborations on Facebook

*****Mad Chemistry Lab*****  

 

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 11:53 AM   [ Ignore ]   [ # 155 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  3572
Joined  2012-02-06

The relative lack of obvious sad or angry emoticons strikes me as vaguely Orwellian (not that I think this was intentional on DAZ’s part). (Edit: wait, has this changed? I don’t recall seeing mad or angry when the new forum opened…)


I don’t care for the new smileys in general, but I do appreciate that there’s a smiley for tongue wink

 Signature 

Community Volunteer
Monthly New User Contests!

My tutorials and FAQs | My Gallery | My Render Thread
Visit my world… Tornalia.com | http://scottlivingston.deviantart.com

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 11:57 AM   [ Ignore ]   [ # 156 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1281
Joined  2008-03-30

hmm, devil smileys you say… cool smirk

 Signature 

[Join the little green box collection party!]
Ianz Place
Daz 3D Documentation
Daz 3D on YouTube
Daz 3D Forum Archive

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 05:34 PM   [ Ignore ]   [ # 157 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1243
Joined  2004-08-24

No subscriptions, no $10, no love from Daz :(

 Signature 

Cheers,
Alisa

**********************************************************************
Post Count - just add 6775 to what it says here smile
**********************************************************************
Coordinator & updater for KCTC Freebies *Remembering France*

Profile
 
 
Posted: 24 June 2012 08:52 AM   [ Ignore ]   [ # 158 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2746
Joined  2004-04-25

Ok, one more time.

Bug report or ticket to Zen desk?

I’m still seeing the idiotic names that aren’t mine showing up when I open up the landing page.  Yes, I’ve tried flushing the cache.  More than once.  No go.

My PC membership is not showing up at all.  I got to the subscription page and get an error message similar to the one I get on my serial codes page.

I sent one ticket to Zen requesting my serial codes because I need to reinstall some software.  I failed to back them up because in all the years I’ve dealt with DAZ, I’ve never had a problem retrieving my serial codes.  Until now.

The ticket response was, of course, the standard “...we’re working on resolving the problem…” and marking it resolved.

I gave up one the bug tracker back during the DS3A days when none the bugs I sent were ever resolved and have little faith in Zen desk.

Where to now?

 Signature 

“...not world enough nor time…” 

Profile
 
 
Posted: 24 June 2012 10:13 AM   [ Ignore ]   [ # 159 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7683
Joined  2006-03-19

Serial numbers are listed here http://www.daz3d.com/forums/viewthread/115/ and you are showing as a PC member so not sure what to tell you there.

 Signature 

ARTCollaborations Store on DAZ3D    ARTCollaborations on Facebook

*****Mad Chemistry Lab*****  

 

Profile
 
 
Posted: 24 June 2012 10:29 AM   [ Ignore ]   [ # 160 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15987
Joined  2003-10-09

icprncss, if you are still seing a problem that has been sorted out now for some time, then the problem has to be somewhere on your own computer, imo.

in “clear recent history” on your Browser, clear as much as you can. With forefox I have options to clear browsing and download history, form and search history, cookies, cache, active logins and offline website data. Clearing all or as many of them as you can, whilst logged off from this site, should help. Cache is the most important.

If that still doesn’t clear it then try using a forced refresh.

You say you getting error messages on your serial numbers page, and also your subscriptions page, can you show us a screen shot of the error message.

As Frank said your PC membership is fully active.

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        Autumn Bryce Rendering Challenge        September Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 25 June 2012 10:30 AM   [ Ignore ]   [ # 161 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2746
Joined  2004-04-25
Frank0314 - 24 June 2012 10:13 AM

Serial numbers are listed here http://www.daz3d.com/forums/viewthread/115/ and you are showing as a PC member so not sure what to tell you there.


I do not need generalized serials codes, I need my C8Pro serial that was issued by DAZ.

The error message I’m receiving on both the serial and subscript page is this:

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php on line 230 Fatal error: Class ‘Mage’ not found in /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 244

I installed the latest version of Firefox as the site seems to have major issues with IE.  Still seeing the same error messages although the log in issue seems to have gone away.

 Signature 

“...not world enough nor time…” 

Profile
 
 
Posted: 25 June 2012 10:45 AM   [ Ignore ]   [ # 162 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15987
Joined  2003-10-09

That is a very stranbe error message. I will make enquiries to see if anyone has any idea what is happening.

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        Autumn Bryce Rendering Challenge        September Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
   
11 of 11
11