Congratulations! You are a March Madness BONUS BUYER!

Enjoy 10% OFF* ALL PURCHASES STOREWIDE or enjoy 30% OFF items with a SKU number lower than 16000 & 30% OFF items from Runtime DNA.

Offer valid for intended recipient only
* 10% discount DOES apply to Gift Cards and Memberships. **Items must be in cart simultaneously for discount to apply.
[ collapse ]

S.O.S

v.a.kellyv.a.kelly Posts: 0
edited January 2013 in Daz Studio Discussion

When I uploaded my new Daz horse2 the mane and tail don't work! just come up a silver tube stuff! can anybody help me please?

Post edited by v.a.kelly on

Comments

  • SimonJMSimonJM Posts: 3,880
    edited January 2013

    Select each in turn and, in Smart Content, you should get Material options.

    Failing that, they should be in My Library> Animals> DAZ Horse 2> Materials in Content Library

    Post edited by SimonJM on
  • v.a.kellyv.a.kelly Posts: 0
    edited December 1969

    Thxz for prompt reply - I've done that ? anymore ideas?

  • SimonJMSimonJM Posts: 3,880
    edited December 1969

    With the tail selected in Scene tab you have double-clicked on a Material preset for it, likewise for the mane? What happens?

  • SafeunderdarkSafeunderdark Posts: 0
    edited December 1969

    not that is would do you any good, but it works for me :)

  • KeryaKerya Posts: 9,195
    edited December 1969

    SimonJM said:
    With the tail selected in Scene tab you have double-clicked on a Material preset for it, likewise for the mane? What happens?

    Maybe with them selected in the scene AND the surface tab?

  • SimonJMSimonJM Posts: 3,880
    edited December 1969

    Kerya said:
    SimonJM said:
    With the tail selected in Scene tab you have double-clicked on a Material preset for it, likewise for the mane? What happens?

    Maybe with them selected in the scene AND the surface tab?

    Generally you only need to that if there is a shader involved.

Sign In or Register to comment.