Digital Art Zone

 
     
Trouble Finding Dynamic Cloth Plug-in
Posted: 04 June 2012 06:16 PM   [ Ignore ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1139
Joined  2003-11-25

Hey All!


Forgive me if this has been asked/answered before. 


I’m running DS 4.0.3.47 Pro and I can’t seem to find the Dynamic Cloth plug-in. I have it.  I’ve seen it in my previous iterations of DS4. DS says it’s installed when I check the list of installed plug-ins.  However, it’s not showing up in the tabs listing. I can’t seem to find it anywhere.


Any clues?


Thanks, in advance.

 Signature 

For quality historical and realistically accurate poses and props, please visit My DAZ Store

Want the latest news? Check out my facebook page to find out what’s in the works.

Profile
 
 
Posted: 04 June 2012 06:54 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2738
Joined  2003-12-06

Apparently not all tabs are available — or even visible/selectable — in all User Interface layout options. Did you change yours just before or after installing the latest version? I hate the “tabbed page” layout with the white-hot passion of a thousand burning suns, so I use City Limits with the Highway style. It’s the closest I can get to the old D|S3 Classic style, which I was familiar and comfortable with before DAZ decided not to carry it over to D|S4.

 Signature 

Gone to Vegas to play poker. Back when I run out of clothes.—Your Muse.

Profile
 
 
Posted: 04 June 2012 07:55 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2005-12-31

Be sure that if you have the additional plug in installed -the cloth control- that you have the most recent version of it installed properly. If you have an older version installed it will nurf the part that is included with studio.

Profile