Digital Art Zone

 
   
1 of 2
1
Problems With The Store
Posted: 25 December 2012 10:50 AM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2003-10-09

Has anyone else experienced problems with the store?  Been trying to view what’s been on sale for Christmas and keep getting sent back to the sites main page or get an error that the site is down…..rather ‘not live’ right now.  Just wondering, it’s getting very irritating.

Profile
 
 
Posted: 25 December 2012 10:56 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  3103
Joined  2007-06-22

I got that on both the store and the forums yesterday, couldn’t make my purchases and today the offer is over and the prices are higher - so I have money to spend elswhere.

Profile
 
 
Posted: 25 December 2012 11:25 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2003-10-09
scorpio64dragon - 25 December 2012 10:56 AM

I got that on both the store and the forums yesterday, couldn’t make my purchases and today the offer is over and the prices are higher - so I have money to spend elswhere.

Feel the same right now, got money to spend elsewhere.  But hey, the Cloudflare is getting a ton of advertising for free from Daz!

Image Attachments
SiteDown01Day3_1024.jpg
Profile
 
 
Posted: 25 December 2012 11:29 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15236
Joined  2003-10-09

Claudfalre does tend to get a bit personal sometimes.

If you Know how to do it, forcing ypur computer to a new IP can help in clearing persistant ClouFare errors.  SImple with a dynamic IP number, just reset your router.

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        E Summer Bryce Rendering Challenge        July Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 25 December 2012 11:35 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2003-10-09

Was one of the very first things I did this morning, have a range of 100 dynamic addresses.  Spent over an hour reassigning addresses, the Daz site is the only site I’ve had issues with yesterday and today.  Took me over an hour just to get into the forums.  Time better spent elsewhere I figure right now anyways. :(
Shame too, I Love my Daz3D.

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 12:42 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  979
Joined  2007-11-28
chohole - 25 December 2012 11:29 AM

Claudfalre does tend to get a bit personal sometimes.

If you Know how to do it, forcing ypur computer to a new IP can help in clearing persistant ClouFare errors.  SImple with a dynamic IP number, just reset your router.

I’ve been off for two days.  Getting a new IP address worked for me; I had to go into my router’s advanced settings for the WAN connection and do a DHCP Release, followed by Renew…

 Signature 

——————————————————————————————————————————————————————————————-
\Who gives a Rat’s Keister how many posts I had at the old Forum? LOL

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 01:06 PM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2003-10-09

Yeah, did that too….Didn’t work.  Could see the store late yesterday, but couldn’t log in and when I put stuff in my shopping cart, if I clicked on another page or item.  My cart was empty.  Am going to try again in a bit because there are some items that I really want.

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 01:18 PM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  320
Joined  2003-10-09

Well.. it’s getting more interesting here! Couldn’t get to the site at all this morning, even with phone or tablet or proxy. (Had been working fine on them yesterday, just not on PC). Now I can only get here through a proxy!

Are they blocking Canadian IP’s and G3? I can’t change IP because I have a static one. This is nuts. :(

 Signature 

“Own the day”
Live, Love, Laugh, Dream, Believe  

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 01:44 PM   [ Ignore ]   [ # 8 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2003-10-09
SassyWench - 26 December 2012 01:18 PM

Well.. it’s getting more interesting here! Couldn’t get to the site at all this morning, even with phone or tablet or proxy. (Had been working fine on them yesterday, just not on PC). Now I can only get here through a proxy!

Are they blocking Canadian IP’s and G3? I can’t change IP because I have a static one. This is nuts. :(

Got one better, just had my brother who is in another state entirely attempt to log into my Daz account.  He’s about 1800 miles from me.  His browser reported that Daz3D is not available in to him.  It’s a restricted site, wouldn’t even open the site up for him to log in or browse.  Still going to try again later, not sure what Daz did, but I kinda feel this was the wrong time of year to do it. :(

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 01:59 PM   [ Ignore ]   [ # 9 ]
New Member
Total Posts:  10
Joined  2003-10-09

Got Logged In and going through the store now….WOOOOOHOOOOO!  Wish me luck, I’m so happy now   smile

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 02:33 PM   [ Ignore ]   [ # 10 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  554
Joined  2007-01-20
gmcmudder - 26 December 2012 01:59 PM

Got Logged In and going through the store now….WOOOOOHOOOOO!  Wish me luck, I’m so happy now   smile

Good luck!

I had some problems too but I eventually got all my goodies. smile

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 02:50 PM   [ Ignore ]   [ # 11 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  320
Joined  2003-10-09
gmcmudder - 26 December 2012 01:59 PM

Got Logged In and going through the store now….WOOOOOHOOOOO!  Wish me luck, I’m so happy now   smile

Good luck and congrats! smile

 Signature 

“Own the day”
Live, Love, Laugh, Dream, Believe  

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 03:44 PM   [ Ignore ]   [ # 12 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16477
Joined  2009-01-22

OKAY I just found this out the HARD way. This will not be most of you but maybe some. If you use Steam for gaming and Steam is set to Auto run it CONFLICTS with CloudFlare. Many Errors with CloudFlare. Closing Steam cleared it all up.

Just thought I would Share this info.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 04:17 PM   [ Ignore ]   [ # 13 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4545
Joined  2007-09-13
Jaderail - 26 December 2012 03:44 PM

OKAY I just found this out the HARD way. This will not be most of you but maybe some. If you use Steam for gaming and Steam is set to Auto run it CONFLICTS with CloudFlare. Many Errors with CloudFlare. Closing Steam cleared it all up.

Just thought I would Share this info.

Wow, that one I hadn’t found out…I wonder if it’s been that way for a while or if it was the last Steam client update?  But that also explains some of the random nature of the problems.

I also found out that Cloudflare was doing some server maintenance over the past day or so and some of their servers were offline for a short while.  They have 23 (last time I looked…it could be more now) locations around the world and usually when one server farm is offline you are automatically routed to another location…but with ISP’s also caching pages and all the ‘nannyware’ that transition isn’t always seamless.

 Signature 

1432 old posts

My ShareCG gallery.

Just because something costs a lot, doesn’t mean it’s the best…

It just means it’s expensive.

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 05:14 PM   [ Ignore ]   [ # 14 ]
New Member
Total Posts:  19
Joined  2010-07-02

.

Profile
 
 
Posted: 26 December 2012 05:18 PM   [ Ignore ]   [ # 15 ]
New Member
Total Posts:  19
Joined  2010-07-02

.

Profile
 
 
   
1 of 2
1