Congratulations! You are a March Madness BONUS BUYER!

Enjoy 10% OFF* ALL PURCHASES STOREWIDE or enjoy 30% OFF items with a SKU number lower than 16000 & 30% OFF items from Runtime DNA.

Take an EXTRA 20% OFF of today's related items

Offer valid for intended recipient only
* 10% discount DOES apply to Gift Cards and Memberships. **Items must be in cart simultaneously for discount to apply.
[ collapse ]

Trouble with Victoria 4.2

slimgrey814slimgrey814 Posts: 0
edited December 1969 in New Users

Okay, so a few issues...

I purchased the Marie Elite and Wet Body that were on sale, but cant really get either to work, at least not how I thought they would.

First off, I located all the Marie stuff. The textures seem to work fine, but when I try to load her body or face, it gives me this error message...

http://imageshack.us/a/img837/6927/capturegua.jpg

I searched for that file but there are no results. I downloaded everything, but there was no body listed...just textures. Am I missing something? Did they forget to give me the body morph?

As for the Wet Body..

.http://www.daz3d.com/shop/wet-body

I found it under the LIE section, but I read that its supposed to be listed on the right hand side under My Content/Materials, but it never shows up. My main issue is that whenever I try to apply the wet skin, it gives the model a shiny based, but there are absolutely no water droplets anywhere. I tried several different ones and get the same results. No beads...just the shiny base.

Im probably doing something wrong with both, but after much tinkering, I cant figure it out.

Any help is appreciated.

Comments

Sign In or Register to comment.