displacement brush, Genesis and CRRRAAASH....

wancowwancow Posts: 2,708
edited December 1969 in Hexagon Discussion

Okay... the displacement brush is consistently crashing Hexagon whenever I have genesis loaded...

That sux.

It didn't used to.

Anyone know what would cause that to start happening?

Comments

  • JimmyC_2009JimmyC_2009 Posts: 8,264
    edited December 1969

    Try resetting your Preferences to default, that can often cure unexplained crashes.

    How are you loading Genesis, via the bridge or as an OBJ?

  • wancowwancow Posts: 2,708
    edited December 2012

    Exported OBJ... should I use the bridge?

    I reset the prefs, imported and again, crash....

    Post edited by wancow on
  • wancowwancow Posts: 2,708
    edited December 1969

    And it also crashes with the bridge... same thing :(

  • RoygeeRoygee Posts: 1,885
    edited December 1969

    No comfort for you, but just to test if that is a general condition, I really bashed Genesis around for a good ten minutes with the displacement brush, no problem.

    Even subdivided to 76K polys and he took it without a murmur:)

  • wancowwancow Posts: 2,708
    edited December 1969

    Actually, it is a comfort, because that means this is not a permanent problem. It's fixable... somehow it is.

  • dot_batdot_bat Posts: 264
    edited December 2012

    where do you have your object saved to? im on a mac and if i save to any other volume or drive other than my desk top or the volume where i have hexagon hex crashes, and what is saved is a folder not a file. if you are working from another HD or volume other than the drive or volume you have hex installed it may have something to do with that. just throwing that out there. im using 2.5.179, the latest update

    Post edited by dot_bat on
Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel