Digital Art Zone

 
     
Problems with Forum Topics
Posted: 21 December 2012 11:36 AM   [ Ignore ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  2322
Joined  2011-11-16

Getting “Site Error: Unable to Load Site Preferences; No Preferences Found” on the Infinito Help topic and other threads… Not all, just some, and somewhat random.

 Signature 

Just because I may have a strong opinion doesn’t make it any more (or less) correct than any other, just that I feel passionately a particular way at that moment.

Profile
 
 
Posted: 21 December 2012 11:49 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7112
Joined  2009-07-13

open first page then pick last

 Signature 

WARNING do not click tongue rolleye what video horrors will be seen if you do cannot be unseen.
my render thread
my gallery

Profile
 
 
Posted: 21 December 2012 12:30 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  2322
Joined  2011-11-16

It’s only a one page topic. The other items I’ve had problems with this are also single page.

 Signature 

Just because I may have a strong opinion doesn’t make it any more (or less) correct than any other, just that I feel passionately a particular way at that moment.

Profile
 
 
Posted: 21 December 2012 12:48 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1633
Joined  2005-12-31

I clicked an email link to a post first thing this morning and got that error. Worked on refresh though.

Profile
 
 
Posted: 21 December 2012 12:57 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  2322
Joined  2011-11-16

Still getting the error on initial pullup but refresh worked this time so that’s a step in the right direction. I wouldn’t have tried refresh again (as it didn’t work before) except it worked for you Khory so decided to try again smile

 Signature 

Just because I may have a strong opinion doesn’t make it any more (or less) correct than any other, just that I feel passionately a particular way at that moment.

Profile