Resource Error Help

eiranixeiranix Posts: 0
edited December 1969 in New Users

I have just installed Daz3d 4.5 and Genesis Starter Essentials, but none of the content works (shows yellow ! ) and displays this message:

---------------------------
Resource Error
---------------------------
Could not open file : C:/Users/User/Documents/DAZ 3D/Studio/My Library/runtime/libraries/Pose/Magus/SampleRes/01-Boots_DC.pz2
File does not exist.
---------------------------
OK
---------------------------

How can I fix this?

Comments

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,294
    edited December 1969

    Did you install to C:/Users/User/Documents/DAZ 3D/Studio/My Library/ ?

  • eiranixeiranix Posts: 0
    edited December 1969

    Yes. I even uninstalled it and reinstalled it to be sure.

    Also doing a search for *.pz2 files gives no results...

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,294
    edited December 1969

    Is this the first time you've installed DS, or is it an update to a previous installation?

  • eiranixeiranix Posts: 0
    edited December 1969

    I had version 4 installed before.I removed it to replace it with 4.5

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,294
    edited December 1969

    It's likely that the content is in a different place and/or uses different files - and the old files are still in the CMS. One option is to reset the database, if you haven't made any customisations, or you can delete bad references with the right-click menu on the files.

  • eiranixeiranix Posts: 0
    edited December 2012

    Ok, how do I go about resetting the database?

    Post edited by eiranix on
  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,294
    edited December 1969

    Open the Content Library pane, if it isn't already, and either click the menu button in the top corner or right-click on the pane's tab, then from the menu pick Content DB Maintenance. There's a reset DB there, which is the first thing you want, then go to the Content DB Maintenance a seconf time and this time check Re-import Metadata to rebuild the database.

  • eiranixeiranix Posts: 0
    edited December 1969

    Awesome, thanks for your help, that fixed it :)

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel