Digital Art Zone

 
     
Dynamic Cloth Control DS3A 64bit?
Posted: 12 December 2012 06:45 PM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  104
Joined  2007-12-12

Was there a 64bit version of Dynamic Cloth Control for Daz Studio 3 Advanced? I have this plugin backed up on disk but only have the 32bit version. I reset my download for the plugin so that I could download the 64bit version and all I see are versions for DS4.5.

 Signature 

Specs: Win7 x64 • Gigabyte GTX 570 • Gigabyte P45T-ES3G • Intel Core2 Quad 3.0ghz • 16gb Ram
Click For My Rendo Gallery Old Post Count 910

Profile
 
 
Posted: 12 December 2012 08:04 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8695
Joined  2007-11-06

The DS3 version is 32-bit only.

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 12 December 2012 08:07 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  2392
Joined  2007-12-07

Just checked and no, only a 32-bit version was released for DS 3A, I suspect the 64-bit developemnt was trumped by the development of DS4.

 Signature 

Some writings by a friend:
http://www.lizardsofthehost.co.uk/11.html
http://www.lizardsofthehost.co.uk/13.html
http://www.lizardsofthehost.co.uk/7.html

Profile
 
 
Posted: 13 December 2012 04:50 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  104
Joined  2007-12-12

Thanks everyone.grin

I thought maybe since it wasn’t in the resets that either DS3 plugins were no longer available to re-download from my account or it was just a site glitch. Good thing I decided to run both the 32bit and 64bit Win7 on this new machine.

 Signature 

Specs: Win7 x64 • Gigabyte GTX 570 • Gigabyte P45T-ES3G • Intel Core2 Quad 3.0ghz • 16gb Ram
Click For My Rendo Gallery Old Post Count 910

Profile
 
 
Posted: 08 March 2013 01:45 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
New Member
Total Posts:  3
Joined  2010-04-29

Can someone tell me where i can gt the DS3 version of Dynamic Control. I just recently bought the Dynamic Control and its only for DAZ Studio 4.5 I still have DS3A… :(

Profile
 
 
Posted: 08 March 2013 08:12 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  14272
Joined  2003-10-09

Try opening a sales support ticket, though I am surprised that the legacy version is not included as a download.

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile