Digital Art Zone

 
     
Is this a known bug in shadermixer?
Posted: 08 December 2012 10:04 PM   [ Ignore ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  2216
Joined  2005-09-05

I finally had some time to install DS and decided to play a bit with displacement maps. Which then led to me importing it in to Shadermixer. The settings didn’t seem to import properly and also the tiler brick was not attached to the image brick.

While trying to reset the settings I noticed the max and min displacement settings seem to me as if they are mixed up.

Anyone else find this happens with 6.1

Also the settings gave me negative displacement and when I’d rendered it prior to importing I had positive displacement.

Image Attachments
bug.png
 Signature 

Shadermixer tutorials and recipes
My ShareCG Gallery
Shadermixer Documents

Profile
 
 
Posted: 09 December 2012 06:50 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  803
Joined  2007-01-08

There was a bug like that in DS3. Which version of DS did you save that material in (i.e. the first time that you created it)?

Profile
 
 
Posted: 09 December 2012 02:51 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  2216
Joined  2005-09-05
ReDave - 09 December 2012 06:50 AM

There was a bug like that in DS3. Which version of DS did you save that material in (i.e. the first time that you created it)?

Hi Dave I set the surfaces in the surface tab and used the import function to get it into ds4.5. No ds3 was used…

Looks like a bug ill report it tonight from home.

 Signature 

Shadermixer tutorials and recipes
My ShareCG Gallery
Shadermixer Documents

Profile