Digital Art Zone

 
     
Bracers won’t work?
Posted: 03 June 2012 05:50 AM   [ Ignore ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  387
Joined  2011-12-14

I downloaded the free bracers from the Daz website and installed them just as I’ve done before (most recently the snood hair, which works fine). But when I open studio, there’s no sign of them. I clicked refresh on both daz and poser in My :Library, and when I did a hard drive search some files containing the word bracers do appear but when I click on them nothing happens. Any ideas anyone?

Profile
 
 
Posted: 03 June 2012 06:52 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2004-08-24

HI SteveM17 smile

I just added these to my cart to check for you, but they’re coming up as 12.95, instead of 0.00
So,...
As these are Genesis items, they should appear in your “Smart content” panel,. Have a look for them there.

Hope it helps smile

Profile
 
 
Posted: 03 June 2012 07:14 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  14739
Joined  2003-10-09

Are you sure you installed the bracers and not just the metadata?

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 03 June 2012 11:37 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  387
Joined  2011-12-14

Thanks for the response, guys. Turns out I installed them right, and they were where 3DAGE said they would be in Smart Content.
Why didn’t I think of that?
Cheers!

Profile