What is this?

BobvanBobvan Posts: 1,497
edited December 1969 in Daz Studio Discussion

I get this when I open ds3...

Untitledb.jpg
801 x 494 - 47K

Comments

  • Wallace3DWallace3D Posts: 68
    edited December 1969

    i just set mine to never

  • ThinMickThinMick Posts: 0
    edited December 1969

    That's because DS3 can no communicate properly with the update server, which is no big deal, because there won't be any more updates for it. Make sure you're using version 3.1.2.32, and then turn off the updater, and you should stop having this problem.

  • BobvanBobvan Posts: 1,497
    edited June 2012

    I just turned it off thanks. On an unrelated matter I am going to wait a bit to upgrade to 4.5..

    Post edited by Bobvan on
  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,964
    edited December 1969

    4.5 won't affect 3.x in any event.

  • BobvanBobvan Posts: 1,497
    edited December 1969

    4.5 won't affect 3.x in any event.


    Thats not why I mentioned this. 1- I am a Reality user 2 it sounds like a big mess so far. I had enough issues with 4, which is finally somewhat stable only to start the whole process again..

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel