Digital Art Zone

 
     
DAZ Horse 2 Install question
Posted: 27 November 2012 04:19 PM   [ Ignore ]
New Member
Avatar
Total Posts:  14
Joined  2006-10-07

Where should I install the DAZ Horse 2 in Daz Studio 4.5?  Can I install it in any runtime (like a runtime specific for the horse) or should I install it in the same runtime as Genesis?

Thanks in advance.

Profile
 
 
Posted: 27 November 2012 04:41 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  14004
Joined  2003-10-09

I haven’t tried, but it should be self contained so you could start a new content directory for animals if you wanted. Of course that might be a problem if there were a riding accident set with morphs for both Genesis and the horse, and if it checked for both before installing (though 4.5 shouldn’t care if morphs are spread across multiple content directories anyway).

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 29 November 2012 05:04 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  14
Joined  2006-10-07

Thanks, Richard Haseltine.

Profile