Digital Art Zone

 
     
Horizontal lines on texture when using Atlas
Posted: 25 November 2012 07:18 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  13
Joined  2012-05-22

What causes these horizontal lines when I decimate then use Atlas?

Image Attachments
1.png2.png
Profile
 
 
Posted: 25 November 2012 07:24 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7920
Joined  2009-05-14

What figure is this…Genesis?
What figure was the skin textures made for…V4?

If not then I am not sure I can help. :(

 Signature 

Pete

Somethings to Consider when starting to learn CG

My Gallery

My Render Thread and Tutorials

Proud member of the Bald Wizards Club and Co-operative

Profile
 
 
Posted: 25 November 2012 07:26 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  13
Joined  2012-05-22

The figure is V4 and the textures are for V4 too. This only happens after I Atlas.

Profile
 
 
Posted: 25 November 2012 07:53 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4545
Joined  2007-09-13

Looks like, for some reason, the seams aren’t matching any longer…

 Signature 

1432 old posts

My ShareCG gallery.

Just because something costs a lot, doesn’t mean it’s the best…

It just means it’s expensive.

Profile
 
 
Posted: 26 November 2012 11:18 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
New Member
Total Posts:  13
Joined  2012-05-22

Figured it out. It was indeed a problem with the seems not matching after I apply Decimator to the figure. Instead I only apply it to the wardrobe and props and everything is fine.

Profile