Digital Art Zone

 
     
What am i doing wrong?
Posted: 02 June 2012 08:51 AM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  56
Joined  2006-05-19

1. loaded Gorilla for Genesis
2. Double clicked Supersuit in MyLibrary>People>Genesis>Clothing>Supersuit
all fine here, does load…
3. double click on: MyLibrary>People>Genesis>Clothing>Supersuit>Supersuit Presets>Complete Presets>SuperHero>Viper(complete)
—> nothing happens to the suit although it is selected ???
What am i doing wrong???

Profile
 
 
Posted: 02 June 2012 09:25 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  351
Joined  2009-03-17

You need to select the Supersuit first before applying the preset as it is not selected by default after loading it. Easiest way is to just select it in the scene tab and then apply the preset.
...
Edit: I see you did select it. Just double check though as it works fine for me on the Gorilla.

 Signature 

My life is a symphony nearing a crescendo. There have been too many segues in this piece and I long for a caesura.

Profile
 
 
Posted: 02 June 2012 12:25 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  56
Joined  2006-05-19

Nope,
the problem was wy more stupid of of me…
(I used the basic suit instead of the supersuit!!!!! :oops:)

Profile