Digital Art Zone

 
     
Poser 9 and aniMate question
Posted: 20 November 2012 01:30 PM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  138
Joined  2007-11-26

OK. I don’t have any idea what I am doing. Here is a pic of what I keep getting, when trying to import aniBlocks. I use a pc laptop, 64 bit. Using Daz 64 bits. And Poser 9, 32 bits. Don’t ask (?), I have no clue. Can some one tell what this means?

Image Attachments
aniMate.jpg
 Signature 
Profile
 
 
Posted: 20 November 2012 01:37 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  194
Joined  2006-03-02

Do you have SR3 installed for Poser 9?

Profile
 
 
Posted: 20 November 2012 01:40 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  138
Joined  2007-11-26
fivecat - 20 November 2012 01:37 PM

Do you have SR3 installed for Poser 9?

Yes I do.

 Signature 
Profile
 
 
Posted: 20 November 2012 02:07 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  194
Joined  2006-03-02

I would go to the GoFigure website and ask there. Ammon is good about answering questions.

Profile
 
 
Posted: 20 November 2012 02:52 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  138
Joined  2007-11-26
fivecat - 20 November 2012 02:07 PM

I would go to the GoFigure website and ask there. Ammon is good about answering questions.

Thank you.

 Signature 
Profile