Digital Art Zone

 
     
Alfaseed Alice Body Shape and Genx
Posted: 17 November 2012 11:45 AM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  64
Joined  2009-10-15

Hi Guys,

Just started playing around with GenX plug-in.
Have anyone been able to port over the Alfaseed Alice body shape over to Genesis?

If so, how do I do it?

Profile
 
 
Posted: 17 November 2012 12:53 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  294
Joined  2003-10-09

what error message are you getting?

Profile
 
 
Posted: 17 November 2012 12:58 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  64
Joined  2009-10-15

I managed to get the morphs working by reloading Genesis, Forgot to post back here.

After reloading Genesis the dails where available for the morphs.

But at this point I have two of the same boddy morphs dails on Genesis. Do you know how I can remove the one?

Profile
 
 
Posted: 17 November 2012 01:35 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  294
Joined  2003-10-09

I have to assume you ran program twice and have an incremented version of same morph (i.e., probably has a “(1)” after name)
just go to folder with explorer and delete


\data\DAZ 3D\Genesis\Base\Morphs\D3D Gen X\Victoria 4\V4_PBMCC_01-Alice Body_BODY.dsf

you will have to restart DS for difference to become apparent

Profile
 
 
Posted: 17 November 2012 03:30 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  59
Joined  2005-03-15
Marchosius - 17 November 2012 11:45 AM

Hi Guys,

Just started playing around with GenX plug-in.
Have anyone been able to port over the Alfaseed Alice body shape over to Genesis?

Yes

(Nudity Warning)

http://www.renderosity.com/mod/gallery/index.php?image_id=2301638&user_id=331887&np;&np;

Profile
 
 
Posted: 17 November 2012 05:13 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  143
Joined  2003-10-09

Yes, works really well IMHO

Image Attachments
Alice.jpg
Profile