Digital Art Zone

 
   
2 of 2
2
Daz Studio 4.5 Unable to render, mo rendering engine available
Posted: 22 November 2012 06:46 AM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  19
Joined  2003-10-09
ReDave - 18 November 2012 02:15 PM

I’d try redownloading DS 4. Uninstall the program, make sure the two dlls are erased by the uninstaller, and if not delete them manually, then install DS.

OK I’ve tried that , uninstalled and deleted everything I could find from the old installation. Still no success I’m afraid. I’m

Really not sure whats happening here. I wonder if it could be my graphics card not supporting the correct open GL or something.

Profile
 
 
Posted: 15 December 2013 03:33 AM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  3
Joined  2003-10-09

Just uninstalled studio 4, downloaded the newest stable version,  also deleted the folder from the drive, reinstalled, still getting the same error.  I’ve given this a year now, and still no real solution.  I’d like to use Studio 4, but if I cant render, it seems pointless.

Profile
 
 
Posted: 16 December 2013 08:56 AM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  79
Joined  2003-12-10

It is NOT the graphic card. For some reasons I don’t know, DS doesn’t accept your install path, wich is completly unaccaptable. Had the same problem, posted it and it is not addressed yet. That is the reason, why I kicked out DS from my system. Try this: unistall DS completley and reinstall into a different path, might work best, if you use default install settings. (oh Lord, we’re not in 1995 anymore)

Profile
 
 
Posted: 16 December 2013 02:54 PM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8374
Joined  2007-11-06
Masterstroke - 16 December 2013 08:56 AM

It is NOT the graphic card. For some reasons I don’t know, DS doesn’t accept your install path, wich is completly unaccaptable. Had the same problem, posted it and it is not addressed yet. That is the reason, why I kicked out DS from my system. Try this: unistall DS completley and reinstall into a different path, might work best, if you use default install settings. (oh Lord, we’re not in 1995 anymore)

But he is using the default path.

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 17 December 2013 01:12 AM   [ Ignore ]   [ # 20 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  79
Joined  2003-12-10

hmmm, it helped for me to use a different install path than before. I wonder when they will fix it.

Profile
 
 
Posted: 19 December 2013 09:02 AM   [ Ignore ]   [ # 21 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  79
Joined  2003-12-10

Well, nobody seems to care. to bad.

Profile
 
 
   
2 of 2
2