Digital Art Zone

 
   
86 of 91
86
SITE UPDATES, ANNOUNCEMENTS, AND CUSTOMER SERVICE INFORMATION
Posted: 11 October 2012 03:52 AM   [ Ignore ]   [ # 1276 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6575
Joined  2006-02-20
WandW - 11 October 2012 03:13 AM

The store is broken for me since yesterday afternoon.  The category and product pages are all in text mode; it’s like being back in 1993.
It’s happens in both Firefox and Chromium…

I had that once - but not today.
Did you try ctrl+F5?
Clearing cache dance?

 

 Signature 

I like Bryce, DazStudio, Poser and Vue ... in alphabetical order. And I would probably like Carrara too, if I could find the time to become acquainted with it. Peace?
Poser and Daz Studio Free Resources Wiki: https://poserdazfreebies.orain.org

Profile
 
 
Posted: 11 October 2012 04:00 AM   [ Ignore ]   [ # 1277 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1080
Joined  2007-11-28
Kerya - 11 October 2012 03:52 AM
WandW - 11 October 2012 03:13 AM

The store is broken for me since yesterday afternoon.  The category and product pages are all in text mode; it’s like being back in 1993.
It’s happens in both Firefox and Chromium…

I had that once - but not today.
Did you try ctrl+F5?
Clearing cache dance?

Tried both in Firefox,  and wiped Chromium’s history and settings back to the beginning of time before logging back in…

 Signature 

——————————————————————————————————————————————————————————————-
\Who gives a Rat’s Keister how many posts I had at the old Forum? LOL

Profile
 
 
Posted: 11 October 2012 04:02 AM   [ Ignore ]   [ # 1278 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6575
Joined  2006-02-20
WandW - 11 October 2012 04:00 AM
Kerya - 11 October 2012 03:52 AM
WandW - 11 October 2012 03:13 AM

The store is broken for me since yesterday afternoon.  The category and product pages are all in text mode; it’s like being back in 1993.
It’s happens in both Firefox and Chromium…

I had that once - but not today.
Did you try ctrl+F5?
Clearing cache dance?

Tried both in Firefox,  and wiped Chromium’s history and settings back to the beginning of time before logging back in…

Sorry - running out of ideas ...
This new store is ... (I have no polite words left).

 Signature 

I like Bryce, DazStudio, Poser and Vue ... in alphabetical order. And I would probably like Carrara too, if I could find the time to become acquainted with it. Peace?
Poser and Daz Studio Free Resources Wiki: https://poserdazfreebies.orain.org

Profile
 
 
Posted: 11 October 2012 06:51 AM   [ Ignore ]   [ # 1279 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  57
Joined  2004-10-19

Has anyone else been getting error messages on checking out?

Profile
 
 
Posted: 11 October 2012 08:37 AM   [ Ignore ]   [ # 1280 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1360
Joined  2010-01-23
KerWar - 11 October 2012 06:51 AM

Has anyone else been getting error messages on checking out?

Oh yes - see http://www.daz3d.com/forums/viewreply/130266/ for a dire warning!

 Signature 

Proud member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 11 October 2012 10:30 AM   [ Ignore ]   [ # 1281 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1080
Joined  2007-11-28

I can see the store pages again…

 Signature 

——————————————————————————————————————————————————————————————-
\Who gives a Rat’s Keister how many posts I had at the old Forum? LOL

Profile
 
 
Posted: 11 October 2012 03:20 PM   [ Ignore ]   [ # 1282 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  2477
Joined  2005-09-14

The section “My Account” of the store is trying to load a banner that no longer exists.  The URL is of the non-existing image is: https://www.daz3d.com/media/global/pc-sale-banner-top-3.png

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 06:27 PM   [ Ignore ]   [ # 1283 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  217
Joined  2005-04-05

Anyone besides me having serious CSS and javascript issues with the store?

Image Attachments
sitemistake.jpg
Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 06:31 PM   [ Ignore ]   [ # 1284 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1584
Joined  2012-01-04

Happening to me also.

 Signature 

Old Post Count: Maybe 3 or 4.
O/S: Windows 7x64
D/S: 4.6.0.18

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 06:36 PM   [ Ignore ]   [ # 1285 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  217
Joined  2005-04-05

That screenshot is of IE, I tried in Firefox and getting the same as well.

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 06:50 PM   [ Ignore ]   [ # 1286 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2744
Joined  2003-12-06

Just started cropping up here again tonight, after a week or two of behaving itself. Sometimes a force-refresh fixes it, sometimes not.

 Signature 

Gone to Vegas to play poker. Back when I run out of clothes.—Your Muse.

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 08:56 PM   [ Ignore ]   [ # 1287 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  234
Joined  2005-09-14

Happening to me also. Tried IE and Chorome also cleaned out the cache,etc…..and a force refresh,but it is all messed up :-(. I cannot even browse it at all.

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 09:02 PM   [ Ignore ]   [ # 1288 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  549
Joined  2007-02-16

It was happening to me as well, even after multiple forced refreshes in Firefox. I was going to say something here earlier when I first noticed but figured we’d just get thrown some workaround like everything else :(

It’s been nearly 4 hours since I first seen the problem and still not working :(

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 09:24 PM   [ Ignore ]   [ # 1289 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  663
Joined  2006-09-27
islandgurl31 - 18 October 2012 08:56 PM

Happening to me also. Tried IE and Chorome also cleaned out the cache,etc…..and a force refresh,but it is all messed up :-(. I cannot even browse it at all.

Same Here and with 2 different versions of Firefox on 2 different computers in2 distant locations.  It doesn’t matter if I am logged in or not - same result

 

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 09:44 PM   [ Ignore ]   [ # 1290 ]
Member
Rank
Total Posts:  187
Joined  2011-01-09
atryeu - 18 October 2012 09:02 PM

It was happening to me as well, even after multiple forced refreshes in Firefox. I was going to say something here earlier when I first noticed but figured we’d just get thrown some workaround like everything else :(

Not working for me either in IE or Chrome.

I *was* going to make some purchases this evening, I guess they DON’T get my money, congratulations DAZ.  Hire some website designers who can do their job.  There are thousands of online stores on the Internet that work better than this one does.  (And I’m talking the OVERALL store including the new broken Search and filters)

Also that Genesis splash ad on the front page is really annoying.    if a customer has already bought Genesis it’s wasting their time and if you don’t want to buy some gender-changing model it’s also wasting your time.  Get rid of it.

But first, fix the store.

It’s like the employees are parking their cars to block the customers from getting in.  Good business sense folks.

Profile
 
 
   
86 of 91
86