Digital Art Zone

 
     
Putting images on primatives.
Posted: 11 November 2012 05:22 AM   [ Ignore ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  380
Joined  2011-12-14

I want to put images on plane primatives. I can do that with the surfaces tab, but I don’t want the black background of the image to appear. How do I do this? I think you have to make a template or something? I’m using Daz 4, if that makes a difference.

I know it can be done, because I’m sure I’ve done it before. I just can’t remember how!

EDIT: I’ve just figured it out. Please ignore my ineptitude!

Profile
 
 
Posted: 11 November 2012 11:40 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2950
Joined  2004-10-25

Most things, unless they’re very technical, can be figured out through trial and error, so I’m glad you got it figured out.  grin

 Signature 

OK . . . Where’s my chocolate?     Post Count —> 3,263 and growing!     Visit my Renderosity Gallery

It’s what you learn after you know it all that counts ~ John Wooden

Profile
 
 
Posted: 14 November 2012 12:18 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1446
Joined  2012-08-31

I can’t even begin to count the times something has driven me absolutely nuts trying to figure it out so I finally break down and post a plea for help on the forum.

And then 10 seconds later I figure it out on my own. LOL

Profile
 
 
Posted: 14 November 2012 06:44 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  252
Joined  2012-10-05

So, how do you do it?

Profile