Digital Art Zone

 
     
Constantly need to re-register
Posted: 31 October 2012 12:37 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  3
Joined  2010-03-05

I’ve downloaded and installed DAZ Studio 4.5 Pro, obtained a serial number, and registered.  However, every time that I start DAZ, I need to reinsert the serial number.  Anyone know how to fix that?

Profile
 
 
Posted: 31 October 2012 01:01 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7656
Joined  2009-05-14

Windows I take it?

Right click on the Daz Studio icon you use to open and choose to “Run As Administrator” though I have never needed to do this with Daz Studio

 Signature 

Pete

Somethings to Consider when starting to learn CG

My Gallery

My Render Thread and Tutorials

Proud member of the Bald Wizards Club and Co-operative

Profile
 
 
Posted: 31 October 2012 01:10 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  13690
Joined  2003-10-09

Make sure you are correctly entering the correct serial number into the correct version - if, after entering the serial number, you go to Help>About DAZ Studio does it say it’s the pro version at top-left of the splash screen?

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile