Help, did something stupid x-@_@

TheCastellanTheCastellan Posts: 511
edited October 2012 in The Commons

When I installed a bunch of items, and then went to quickstart, I accidentally clicked "PROPS" and moved it somewhere, and can't find it, is there a way to undo this? I even uninstalled Daz3 and put it back in, but it's the same thing, can't locate props, now. x_X

Post edited by TheCastellan on

Comments

  • JUJUJUJU Posts: 396
    edited December 1969

    Last week or so I put some folder in an other and get nearly mad couse all files I reopen was demaged, Studio founds a lot of files anymore...
    So I can sympathize with you...
    Do you remember one name of a file, that has to be in the missed folder?
    You could search for it...
    Windows?
    Perhaps you have a filelist by one of the product? (At Rendereosity you can look in thr readme files for example)
    I made a windows-search for one of the files Studio didn't find anymore and so I see, that I put the data-folder into props... I think it happens very quit under windows...

  • TheCastellanTheCastellan Posts: 511
    edited October 2012

    No, when you go to quick start and place your new stuff into categories, I accidentally put the props category itself someplace else, in like people or motions/poses. And I got no idea how to find it, or undo it if possible. And I am so besides myself right now, I can not tell you. I can not find the props category, now, and it's making finding things very, very difficult. And I don't know what to do, now.

    I mean this is something that anyone can do by accident, and there's gotta be some sort of way to fix it, I can't believe the daz people would overlook something like this.

    Post edited by TheCastellan on
  • ChoholeChohole Posts: 19,750
    edited December 1969

    A silly question, but have you tried "search" ?

  • JUJUJUJU Posts: 396
    edited December 1969

    windows-search for "props"-folder???
    Windows? Mac?

  • TheCastellanTheCastellan Posts: 511
    edited December 1969

    PC.

    When I do the search and find Props, what then?

  • JaguarEllaJaguarElla Posts: 10,606
    edited December 1969

    reset your directories and preferences and then do a content search again maybe

  • TheCastellanTheCastellan Posts: 511
    edited October 2012

    How do I do that?

    I am pretty much a noob at all this.

    Props_Missing.png
    1048 x 791 - 90K
    Post edited by TheCastellan on
  • JaguarEllaJaguarElla Posts: 10,606
    edited December 1969

    I see you are using DS3
    I clean out these three things when I want to search for content again like when I changed my external drive

    Untitled.jpg
    581 x 429 - 63K
    Doc7.jpg
    607 x 403 - 98K
    Doc6.jpg
    581 x 441 - 58K
  • TheCastellanTheCastellan Posts: 511
    edited December 1969

    I think that worked, so far, anyhow. Thanks, Wendy. ^_^

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel