Digital Art Zone

 
     
Help, did something stupid x-@_@
Posted: 22 October 2012 06:25 AM   [ Ignore ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  554
Joined  2011-04-14

When I installed a bunch of items, and then went to quickstart, I accidentally clicked “PROPS” and moved it somewhere, and can’t find it, is there a way to undo this?  I even uninstalled Daz3 and put it back in, but it’s the same thing, can’t locate props, now.  x_X

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 07:07 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  313
Joined  2004-02-14

Last week or so I put some folder in an other and get nearly mad couse all files I reopen was demaged, Studio founds a lot of files anymore…
So I can sympathize with you…
Do you remember one name of a file, that has to be in the missed folder?
You could search for it…
Windows?
Perhaps you have a filelist by one of the product? (At Rendereosity you can look in thr readme files for example)
I made a windows-search for one of the files Studio didn’t find anymore and so I see, that I put the data-folder into props… I think it happens very quit under windows…

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 07:18 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  554
Joined  2011-04-14

No, when you go to quick start and place your new stuff into categories, I accidentally put the props category itself someplace else, in like people or motions/poses.  And I got no idea how to find it, or undo it if possible.  And I am so besides myself right now, I can not tell you.  I can not find the props category, now, and it’s making finding things very, very difficult.  And I don’t know what to do, now.

I mean this is something that anyone can do by accident, and there’s gotta be some sort of way to fix it, I can’t believe the daz people would overlook something like this.

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 07:35 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16761
Joined  2003-10-09

A silly question, but have you tried “search” ?

 Signature 

Chohole’s Space        NeilV’s Freebies and stuff        Winter Bryce Rendering Challenge        November Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 07:42 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  313
Joined  2004-02-14

windows-search for “props”-folder???
Windows? Mac?

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 07:53 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  554
Joined  2011-04-14

PC.

When I do the search and find Props, what then?

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 08:01 AM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8225
Joined  2009-07-13

reset your directories and preferences and then do a content search again maybe

 Signature 

WARNING do not click tongue rolleye what video horrors will be seen if you do cannot be unseen.
my render thread
        never forget
A Drows Walk
Jaderail is at it again

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 08:18 AM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  554
Joined  2011-04-14

How do I do that?

I am pretty much a noob at all this.

Image Attachments
Props_Missing.png
Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 08:41 AM   [ Ignore ]   [ # 8 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8225
Joined  2009-07-13

I see you are using DS3
I clean out these three things when I want to search for content again like when I changed my external drive

Image Attachments
Doc6.jpgDoc7.jpgUntitled.jpg
 Signature 

WARNING do not click tongue rolleye what video horrors will be seen if you do cannot be unseen.
my render thread
        never forget
A Drows Walk
Jaderail is at it again

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 09:17 PM   [ Ignore ]   [ # 9 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  554
Joined  2011-04-14

I think that worked, so far, anyhow.  Thanks, Wendy. ^_^

Profile