Congratulations! You are a March Madness BONUS BUYER!

Enjoy 10% OFF* ALL PURCHASES STOREWIDE or enjoy 30% OFF items with a SKU number lower than 16000 & 30% OFF items from Runtime DNA.

Offer valid for intended recipient only
* 10% discount DOES apply to Gift Cards and Memberships. **Items must be in cart simultaneously for discount to apply.
[ collapse ]

stripes in render *solved*

tomasballtomasball Posts: 47
edited October 2012 in The Commons

I just got Daz Studio 4.5.1.6, and when I render the simplest thing in 3delight, the render has vertical stripes all over it.

I'm using Windows 7.

Post edited by tomasball on

Comments

  • kyoto kidkyoto kid Posts: 21,702
    edited December 1969

    ...could you upload an image or screenshot?

  • mjc1016mjc1016 Posts: 14,741
    edited December 1969

    Can you post a render and a screenshot of your Advanced render settings?

  • tomasballtomasball Posts: 47
    edited December 1969

    Well, I hit the restore default button on the render window, and it doesn't happen anymore. I don't even know what was changed in the render settings. Oh, well.., as Gilda Radner said, "never mind."

  • SzarkSzark Posts: 9,989
    edited December 1969

    Nice that you fixed it yourself.

    Can you do us a favour and add (Solved) to the title of this thread please. Cheers

  • SzarkSzark Posts: 9,989
    edited December 1969

    thx tomasball

Sign In or Register to comment.