Known Forum Issues Curently Being Worked On and Old Forum Link

1568101120

Comments

  • kitakoredazkitakoredaz Posts: 1,973
    edited December 1969

    Oh! I do not remember clearly but I might not check the option,,:shut:
    thanks !
    I try the option, next time.

  • RCTSpankyRCTSpanky Posts: 550
    edited December 1969

    If someone replied to a subribed thrread and you click on the link in the mail, that you have received, you will always be on the first post at the first site of the thread and not on your last post or the releated post from the mail.

  • KeryaKerya Posts: 7,188
    edited December 1969

    If someone replied to a subribed thrread and you click on the link in the mail, that you have received, you will always be on the first post at the first site of the thread and not on your last post or the releated post from the mail.

    Since today I am being transported to the last post I didn't read ...

  • SmileyWitchFaerieSmileyWitchFaerie Posts: 53
    edited May 2012

    Cypherfox said:
    Greetings,

    Don't ask them to go backwards; that way lies madness. Give DAZ a chance to do the site right, and make things right with the users. I expect that given time, they will do both. I agree with the fundamental sentiment, though. This hurts. A lot.


    -- Morgan

    Sorry but i don't agree, they had a perfectly good working site that wasn't broken in any kind of way . Ever since they changed it to that mess we last had, Daz has not been the same , it's one disaster after another in terms of site being a top notch site like it used to be. I can honestly say that from me sales has gone down drastically since then and doing worst now since I seem be someone else when ever I log in the store. I can go anywhere on the site as me now after jumping hoops, except the store. I've already posted about that "bug". It's disturbing to login and be someone else or when you do login it takes you to your account dashboard with all of your info plastered there for anyone to see. you have to go hide in private if you're in public with a laptop so no one can see your personal info. I had to delete a long list of CC information that they weren't supposed to be holding on file the first time i logged in. I guess I"ll check in on it after everything dies down in a few months.

    Post edited by SmileyWitchFaerie on
  • celticarchiecelticarchie Posts: 0
    edited December 1969

    Okay, so I bounced onto the Daz Store to check out what's about, I'm logged in and I filter for PC items, and suddenly I have over 600 items in my wish list!

    There is a little box in the top right hand corned asking 'Not [someone else's name]' - I click that and suddenly I'm back in my own account with my 50 odd wish list items.

    This is really disturbing... if I hadn't noticed could I have been making purchases on someone else's account -- could someone else make purchases on mine...as it seems we can bounce between accounts like phantoms in the store.

    On top of that my Platinum Club Membership seems to have expires without my telling it to. All the PC items aren't showing a $1.99.

    Come on Daz....get these things sorted, okay.

    Si :(

  • ChoholeChohole Posts: 19,406
    edited December 1969

    Merged with the offical forum issues thread.

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,404
    edited December 1969

    Sorry but i don't agree, they had a perfectly good working site that wasn't broken in any kind of way .

    Unfortunately it wasn't, though the web team was doing a good job of keeping it running. That's why they made the change.

  • KeryaKerya Posts: 7,188
    edited December 1969

    There were many hiccups in the old store - we were just used to them and knew the answers how to get along with them.
    Maybe we get used to the new quirks ... maybe.
    (Having to move something 6 times to my cart until it is there and then running 5 times in circles between step 1 and 2 of checkout is a bit boring.)

  • wilfredwilfred Posts: 280
    edited December 1969

    Sent to the DAZ help center:

    It is very difficult to log in and to reach my DAZ account because the website's response time is very long.

    Once I am in my account it is also very difficult to reach the checkout page. I have finally reached it and I have tried to buy the items that I have put in my cart.

    Since I use PayPal I have been driven to the PayPal website where I had no trouble to log in. Meanwhile when I clicked the button to return to DAZ to achieve the payment, the DAZ website response time was long and when I reached it I saw an error message telling that there was something wrong (wrong PayPal return or something).

    I have not tried to check out a second time and I will wait for the issues to be fixed to try again.

    It seems that there is no pending transaction or payment anywhere (DAZ or PayPal) therefore everything should be okay.

    But of course I report the issue...

  • Sal UKSal UK Posts: 422
    edited December 1969

    This has only just started happening its just luck if I can get here to post now.. Here are the errors I am getting.

    There has been an error processing your request


    SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections
    Trace:
    #0 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(96): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect()
    #1 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(300): Zend_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
    #2 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(459): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
    #3 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)
    #4 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(389): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)
    #5 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(169): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('SET NAMES utf8')
    #6 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(110): Mage_Core_Model_Resource->_newConnection('pdo_mysql', Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
    #7 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(141): Mage_Core_Model_Resource->getConnection('core_setup')
    #8 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(234): Mage_Core_Model_Resource_Setup->__construct('core_setup')
    #9 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(412): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
    #10 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(338): Mage_Core_Model_App->_initModules()
    #11 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/Mage.php(640): Mage_Core_Model_App->run(Array)
    #12 /var/www/html/magento.daz3d.com/index.php(80): Mage::run('', 'store')
    #13 {main}
    ----------------------------------------------------------------------------

    Site Error: Unable to Load Site Preferences; No Preferences Found

  • ChoholeChohole Posts: 19,406
    edited December 1969

    Merged into the Official thread on Website issues.

  • celticarchiecelticarchie Posts: 0
    edited December 1969

    Or you could respond to our concerns...rather than just sweeping us under the rug.

    >:(

  • Wiccan1Wiccan1 Posts: 165
    edited May 2012

    I am having a new (to me) issue. When I follow an internal forum link, I am getting a white page with this in the top left hand corner


    Site Error: Unable to Load Site Preferences; No Preferences Found


    It has happened 5 or 6 times, so I am reporting it. I just go back the the last page and follow the link again, and it loads.

    Post edited by Wiccan1 on
  • RAMWolffRAMWolff Posts: 5,301
    edited December 1969

    Same here... it seems when they are working on the Store the EMail notifications I got when clicking the link provided returns that page error report to me as well. So that's really kinda bad when what they are doing in another part of the site affects the forums as well!

  • ChoholeChohole Posts: 19,406
    edited December 1969

    Or you could respond to our concerns...rather than just sweeping us under the rug.

    >:(

    If all the concerns are in one place it is easier for those that need to know to see them. Saves them having to go trawling through umptten threads, which may or may not have genuine concerns.

  • MJ_VivianightMJ_Vivianight Posts: 0
    edited December 1969

    Just a test to see if I CAN post. Been getting the "site error" as mentioned above for about an hour now whenever I hit the submit post button.

    Therefore: TEST :)

  • ChoholeChohole Posts: 19,406
    edited December 1969

    I think you will find that the "Site Error: Unable to Load Site Preferences; No Preferences Found" error has been fixed now. was one of the first things fixed when Daz opened it's doors for the day. When the site went down briefly, as some fixes can only be done with the forum down.

  • PtropePtrope Posts: 287
    edited December 1969

    1. Obviously, the "Remember Me" link needs to be fixed - why have it if you still need to log in every time you come to the forum?
    2. Are there user-selectable themes for this forum? The low contrast, and almost-invisible distinctions between posts makes it a real chore to read through.
    3. 145th vote for breadcrumbs at the bottom of the page

    Just out of curiosity, who paid to have this forum software implemented? It's quite a few steps down in useability - it's hard to see where one would choose it over other available packages. If I recall correctly, we had the same complaints the last time the forums were 'updated' and we eventually got used to it - would be great to come into an updated forum for once and think, "Wow! This really IS an improvement!"

  • wilfredwilfred Posts: 280
    edited December 1969

    It is still very difficult to log in and to navigate into the https zone. I believe that I will wait that the issues are fixed before trying to buy anything...

    Good luck to you...

  • ReDaveReDave Posts: 815
    edited December 1969

    Underline, [ u ] [ / u ], actually gives an italicise effect.

  • EricBostonEricBoston Posts: 16
    edited May 2012

    Hello,

    Clicking on the cart and checkout is real slow, like 5 to 10 minutes each step. I only have two items. I finally got this error on step two of a retry of checkout.

    There has been an error processing your requestSQLSTATE[08004] [1040] Too many connectionsTrace:#0 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(96): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect()#1 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(300): Zend_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()#2 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(459): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()#3 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)#4 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(389): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)#5 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(169): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('SET NAMES utf8')#6 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(110): Mage_Core_Model_Resource->_newConnection('pdo_mysql', Object(Mage_Core_Model_Config_Element))#7 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Abstract.php(320): Mage_Core_Model_Resource->getConnection('core_read')#8 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Abstract.php(335): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->_getConnection('read')#9 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Abstract.php(355): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->_getReadAdapter()#10 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Collection/Abstract.php(134): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->getReadConnection()#11 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(1350): Mage_Core_Model_Resource_Db_Collection_Abstract->__ construct(Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#12 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(1386): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance('core_resource/w...', Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#13 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/Mage.php(460): Mage_Core_Model_Config->getResourceModelInstance('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#14 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Abstract.php(208): Mage::getResourceModel('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#15 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Abstract.php(213): Mage_Core_Model_Abstract->getResourceCollection()#16 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(602): Mage_Core_Model_Abstract->getCollection()#17 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(460): Mage_Core_Model_App->_initStores()#18 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(344): Mage_Core_Model_App->_initCurrentStore('', 'store')#19 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/Mage.php(640): Mage_Core_Model_App->run(Array)#20 /var/www/html/magento.daz3d.com/index.php(80): Mage::run('', 'store')#21 {main}Error log record number: 619724143880

    Regards

    Post edited by frank0314 on
  • EricBostonEricBoston Posts: 16
    edited May 2012

    Hello,

    Now the only thing that seems to work is the forums. If I try to logout or view my cart I get the same error.

    There has been an error processing your requestSQLSTATE[08004] [1040] Too many connectionsTrace:#0 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(96): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect()#1 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(300): Zend_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()#2 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(459): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()#3 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)#4 /var/www/html/magento.daz3d.com/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(389): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)#5 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(169): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('SET NAMES utf8')#6 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(110): Mage_Core_Model_Resource->_newConnection('pdo_mysql', Object(Mage_Core_Model_Config_Element))#7 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Abstract.php(320): Mage_Core_Model_Resource->getConnection('core_read')#8 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Abstract.php(335): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->_getConnection('read')#9 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Abstract.php(355): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->_getReadAdapter()#10 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Db/Collection/Abstract.php(134): Mage_Core_Model_Resource_Db_Abstract->getReadConnection()#11 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(1350): Mage_Core_Model_Resource_Db_Collection_Abstract->__construct(Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#12 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(1386): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance('core_resource/w...', Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#13 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/Mage.php(460): Mage_Core_Model_Config->getResourceModelInstance('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#14 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Abstract.php(208): Mage::getResourceModel('core/website_co...', Object(Mage_Core_Model_Resource_Website))#15 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/Abstract.php(213): Mage_Core_Model_Abstract->getResourceCollection()#16 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(602): Mage_Core_Model_Abstract->getCollection()#17 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(460): Mage_Core_Model_App->_initStores()#18 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(344): Mage_Core_Model_App->_initCurrentStore('', 'store')#19 /var/www/html/magento.daz3d.com/app/Mage.php(640): Mage_Core_Model_App->run(Array)#20 /var/www/html/magento.daz3d.com/index.php(80): Mage::run('', 'store')#21 {main}Error log record number: 215498127016

    Regards Eric

    Post edited by frank0314 on
  • 3dOutlaw3dOutlaw Posts: 818
    edited May 2012

    Ditto...same problem with the too many connections...but keep hitting F5, and you eventually get there ;-)

    Post edited by 3dOutlaw on
  • Proxima ShiningProxima Shining Posts: 1,001
    edited December 1969

    3doutlaw said:
    Ditto...same problem with the too many connections...but keep hitting F5, and you eventually get there ;-)

    Well, I keep hitting F5 and get nowhere. It "loads" for abour 30 minutes or more, and then it either does not load at all or an error message appears. Looks as if DAZ guys are making fun of us.

    If they want to mess with the site, they should take it down, not let it be online and tinker with it while customers are searching the store or (even worse) buying things.

  • EricBostonEricBoston Posts: 16
    edited December 1969

    Hello,

    The order finally went through and the product files delivered while I could not connect to the website. The products were still in the cart
    and I removed them.

    Regards Eric

  • 3dOutlaw3dOutlaw Posts: 818
    edited May 2012

    Mine was working OK (slow but OK) until I hit "Checkout"...now its been a loooooooong time "submitting order information". If it was not GenX on sale, I would not be so patient...

    Patience wins out! Order completed...back to shopping cart, remove item, done.

    Post edited by 3dOutlaw on
  • Cyber MusesCyber Muses Posts: 0
    edited December 1969

    From what I understand from Customer Service, they're working on the site again which is what is causing the problems with logging in to the site, the cart and checkout.

    I've tried to check out and it continues to say "submitting order info." Been submitting for over half an hour.

    I'm not resubmitting because I don't want a bunch of duplicate orders.

    Guess I'll just wait until tomorrow and contact customer service again, beings I also need to know how I'm to renew my monthly PC membership since there's no where for me to do so at the moment.

    Oh, now I have received an error message...

    There has been an error processing your request

    Exception printing is disabled by default for security reasons.

    Error log record number: 1096233810503


    Getting really tired of this. Can't imagine how the guys at DAZ who are working on these problems are feeling. Wonder if they're at the stage where they want to pull their own hair out yet.

    You guys have my deepest sympathies. :)

  • EricBostonEricBoston Posts: 16
    edited December 1969

    Hello,

    A problem with the old forums. I cannot do a search as I get this error:

    Could not delete old search id sessions

    DEBUG MODE

    SQL Error : 1142 DELETE command denied to user 'forumdml'@'10.4.1.247' for table 'phpbb_search_results'


    73 Eric

  • FixmypcmikeFixmypcmike Posts: 11,654
    edited December 1969

    Hello,

    A problem with the old forums. I cannot do a search as I get this error:

    Could not delete old search id sessions

    DEBUG MODE

    SQL Error : 1142 DELETE command denied to user 'forumdml'@'10.4.1.247' for table 'phpbb_search_results'


    73 Eric

    Searching on the old site required being logged in, so until that capability is restored we have to rely on Google searches (although to be honest we had to do that when the old site was live).

  • kyoto kidkyoto kid Posts: 15,787
    edited June 2012

    ...OK when I pre-wrote my response (safer to do so in Notepad as it doesn't log you out or make your browser error out) there were about five less pages here.


    Appears they got the reminder links working correctly (though I thought in the FAQ it mentioned this couldn't be done).


    Also looks as if the thread sorting has been fixed.


    So I guess there has been some progress.


    However we still need a solution to the Itemised Order History. At the very least, there should be a "show all" or "go to page #" option if a "filter by date ordered" is unfeasible.


    Also correct me if I'm wrong, but didn't the My Downloads page in the old store also show the file sizes? Not a burning issue ATM but would be nice to have eventually.

    Post edited by kyoto kid on
Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel