Congratulations! You are a March Madness BONUS BUYER!

Enjoy 10% OFF* ALL PURCHASES STOREWIDE or enjoy 30% OFF items with a SKU number lower than 16000 & 30% OFF items from Runtime DNA.

Buy any "Newly Mad" or "Still Mad" and get an EXTRA 60% OFF**:

Star 2.0 Stellar BundleCallie 6 Pro BundleToon Generations 2 Essentials for Genesis 3Karen 7 Pro BundleCaptain Charisma for Genesis 3 Male

Offer valid for intended recipient only
* 10% discount DOES apply to Gift Cards and Memberships. **Items must be in cart simultaneously for discount to apply.
[ collapse ]

A little help with .inj file problems please

MisstressMinionMisstressMinion Posts: 5
edited December 1969 in The Commons

I just installed Stephanie 4 and V4's creature creator morphs in Daz 3, and when I try to use them on V4 it wont add them, the thing that says they are loading pops up, nothing telling me I'm having a problem pops up, but when I go into Parameters there is nothing for Steph or the creature stuff. I tried re-installing them both 4 times but I get the same out come. I even tried installing them in a different folder and then just adding that folder to DAZ, but that didnt work either.

I run DAZ 3 on Windows 7, if that helps at all.

Comments

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 32,609
    edited December 1969

    Are you trying to add the morphs to a newly loaded V4, or to one from a saved scene file? The latter won't have the empty channels for the morphs. If you are using a freshly loaded figure from the Poser content library, did you run the updater at the end of the morph installation? If not are you using the PowerLoader (do you get a dialogue box when you load a new V4)?

Sign In or Register to comment.