I can't get TO the "new releases"! See attached pic for where I land...

LyneLyne Posts: 0
edited December 1969 in The Commons

I have win7 fully updated, 32 bit and I use the rock steady IE8.
I have not been able to access DAZ until my friend pointed out that my shortcut is old. So I went to google to find the new address.
I got to the splash screen advert, and did skip... and came "in" - then I clicked on the left side, on New Releases and the picture here is where I end up, and no matter how many times I click the words "new releases" I am stuck there.

This is just an FYI...because I am SURE it not "pilot error".

Comments

  • barbultbarbult Posts: 3,411
    edited December 1969

    Same for me. Now it gives errors when trying to post a reply.

  • JimmyC_2009JimmyC_2009 Posts: 8,262
    edited December 1969

    The site appears to be broken atm.

  • LyneLyne Posts: 0
    edited December 1969

    Yes, I tried another catagory and got the same thing...it's disturbing to end up in the "back room" of the site, so to speak. :(

  • Satira CapriccioSatira Capriccio Posts: 522
    edited December 1969

    This happens several times a week to me.

    So, I doubt it's pilot error! (Otherwise, it would happen all the time)

    Lyne said:
    I have win7 fully updated, 32 bit and I use the rock steady IE8.
    I have not been able to access DAZ until my friend pointed out that my shortcut is old. So I went to google to find the new address.
    I got to the splash screen advert, and did skip... and came "in" - then I clicked on the left side, on New Releases and the picture here is where I end up, and no matter how many times I click the words "new releases" I am stuck there.

    This is just an FYI...because I am SURE it not "pilot error".

  • frank0314frank0314 Posts: 8,648
    edited December 1969

    It's a speratic problem that is effecting some and not others. It's fine for me but some of the other mod staff it isn't working.

  • Kulay WolfKulay Wolf Posts: 10,891
    edited December 1969

    I noticed that when I tried to check on the status of my support ticket.

  • Jay_NOLAJay_NOLA Posts: 0
    edited December 1969

    Having the same problems.

    Store was working fine and them everything got messed up.

    I've tried IE, Chrome, & Firefox all aren't working.

  • novelist999novelist999 Posts: 25
    edited December 1969

    When I try to click on the new releases link from the "Shop" menu on the main page, I just keep looping back to the category menu. Actually, I just realized that anything I click on that menu loops me to the same menu. Ahhhhh!

  • hecate61hecate61 Posts: 21
    edited December 1969

    I had this happening too, but I simply did a Ctrl+F5 on the page, which fixed the problem for me.

  • MistyMistMistyMist Posts: 15,227
    edited December 1969

    gremlins stole a curly brace } ? or added an extra {

  • HeatherleeaHeatherleea Posts: 247
    edited December 1969

    Same here, guess I will shop at rendo today.

  • JimmyC_2009JimmyC_2009 Posts: 8,262
    edited December 1969

    Works fine for me, I must be speshul:

    Untitled-1.jpg
    1152 x 864 - 261K
  • icprncssicprncss Posts: 3,444
    edited December 1969

    I'm using the latest Firefox and getting the same thing. Ctrl +F5 doesn't fix it.

  • ChoholeChohole Posts: 19,414
    edited December 1969

    IF Ctrl F5 or CtrlR doesn't fix it try clearing your cache, preferably close the browser first, then reboot the browser and clear your cache, before logging back into DAZ 3D.

    Some have also found that rebooting the PC after clearing cache has helped.

    Store is working perfectly fine for me as well today

  • Serene NightSerene Night Posts: 5,459
    edited December 1969

    Nothing new postesd yet. Perhaps later today...

  • bad4ubad4u Posts: 390
    edited April 2014

    Post edited by bad4u on
Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel