Failure to import into ZBrush

Thrasher1970Thrasher1970 Posts: 24
edited October 2012 in DAZ Studio Discussion

I'm trying to import a character into zbrush using goz. After zbrush opens, there is no character loaded. I've cleared the cache, recently downloaded and installed goz, and running ZBrush 4R4 (I think). What do I need to do to complete the import?
Thanks

Post edited by Thrasher1970 on

Comments

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,352
    edited December 1969

    You mean you can't use the mouse to draw the item onto the canvas? Or are you expecting it to be already on the ZBrush canvas?

  • Thrasher1970Thrasher1970 Posts: 24
    edited December 1969

    I can not use the mouse to draw the item onto the canvas.

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 19,352
    edited December 1969

    Exactly which versions of DS and ZBrush are you using? Have you, in ZBrush, tried reconnecting the link to DS - Preferences>GoZ>Path to DAZStudio4?

  • Thrasher1970Thrasher1970 Posts: 24
    edited October 2012

    I have tried reconnecting. Daz is 4.5.0.114 pro 64-bit.ZBrush 4R4.

    Post edited by Thrasher1970 on
  • Thrasher1970Thrasher1970 Posts: 24
    edited October 2012

    Figure out what the problem was. My ZBrush was corrupted. Thanks Richard Haseltine, though.

    Post edited by Thrasher1970 on
  • donsmith0194donsmith0194 Posts: 0
    edited October 2012

    Figure out what the problem was. My ZBrush was corrupted. Thanks Richard Haseltine, though.

    Thrasher, How did you determine Zbrush was corrupted? I'm having the same problem. I also have the newest versions of all products and plugins.

    Thanks

    Post edited by donsmith0194 on
  • Thrasher1970Thrasher1970 Posts: 24
    edited December 1969

    I had imported my person as an obj file, and several of the tools were not working the way they were supposed to. I deleted Z-Brush and reinstalled it, and everything works fine.

  • RAMWolffRAMWolff Posts: 5,286
    edited December 1969

    The only issue I'm having with the updated bridge from the last beta / rc of DAZ Studio is that the bridge takes FOREVER to invoke, load and allow me to draw the imported figure. Used to be instantaneous! At least I can still do my work. Hope it all gets sorted out for ya!

  • donsmith0194donsmith0194 Posts: 0
    edited December 1969

    So I reinstalled Zbrush, reset my GoZ connections, and restarted then it still didn't fix anything UNTIL I shutdown the laptop, drove home, and started it back up. It is working correctly now.

  • RKane_1RKane_1 Posts: 1,150
    edited December 1969

    It's funny, everyone is afraid of updating to DAZ Studio 4.5 due to perceived possible issues with crashing (I have had very little problems) but I have ZBrush and am actually chicken to update it for fear of screwing up the bridge *chuckle*

  • Thrasher1970Thrasher1970 Posts: 24
    edited December 1969

    I'm running DAZ 4.5 and Zbrush 4R4. I haven't had any problems with either, other than the one reinstall.

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel