WTF? I Mean WTF?

RichardChaosRichardChaos Posts: 0
edited December 1969 in Carrara Discussion

When I go to lodge a BUG report it says that my account has been blocked and or disabled! MY FRICKING GOD! I mean really WTF! I MEAN WTF is going on at DAZ?

SAVING MONEY FOR MAYA!

Comments

  • evilproducerevilproducer Posts: 7,585
    edited December 1969

    When I go to lodge a BUG report it says that my account has been blocked and or disabled! MY FRICKING GOD! I mean really WTF! I MEAN WTF is going on at DAZ?

    SAVING MONEY FOR MAYA!

    Did you set up a separate user name and password for Mantis? It's a separate account from DAZ's site.

  • evilproducerevilproducer Posts: 7,585
    edited October 2012

    Okay, I purposely entered a wrong value when trying to log in to the bug tracker and received the same message you said you had. I entered the correct value and I logged in successfully.


    I'm not trying to be an ass Rich, but you do have a tendency to have horrible typing (at least on the forum) and it gets worse as the anxiety level grows. Is it possible that maybe you've entered a wrong value, hit caps lock or forgot your name/password or remember it wrong? Maybe had a typo you were unaware of while setting it up?

    Post edited by evilproducer on
  • head waxhead wax Posts: 2,874
    edited October 2012

    Sorry edited :)

    Post edited by head wax on
  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    Okay, I purposely entered a wrong value when trying to log in to the bug tracker and received the same message you said you had. I entered the correct value and I logged in successfully.


    I'm not trying to be an ass Rich, but you do have a tendency to have horrible typing (at least on the forum) and it gets worse as the anxiety level grows. Is it possible that maybe you've entered a wrong value, hit caps lock or forgot your name/password or remember it wrong? Maybe had a typo you were unaware of while setting it up?

    No I know your not trying to be and ass and yes my typing does bite... but i am getting better.. Today I can type with both fingers

  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    But any ways, when I go to log in to bugs it already HAS my information in the correct fields so I have no idea HOW I could mistype it! SO I tried a few times to do it with the information already recorded on the correct fields then tried every variant of my password I know thats the correct one....

  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    I now most 95% of issues are usually OPERATOR ERROR but I log into for the forum with the exact information I tried to log into BUGS!

  • Kendall SearsKendall Sears Posts: 1,882
    edited December 1969

    I now most 95% of issues are usually OPERATOR ERROR but I log into for the forum with the exact information I tried to log into BUGS!

    The bug system is separate from the forums and requires a completely different registration. Before you can add a bug report you will eed to create an account in the bug reporting system. Even if you already have an account in the store and forums.

    Kendall

  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    Thanks KEN see thats what I wanted.. an answer!

  • ChoholeChohole Posts: 19,406
    edited December 1969

    Thanks KEN see thats what I wanted.. an answer!

    Actually you were given that answer once already, you must have missed it. :roll:

    When I go to lodge a BUG report it says that my account has been blocked and or disabled! MY FRICKING GOD! I mean really WTF! I MEAN WTF is going on at DAZ?

    SAVING MONEY FOR MAYA!

    Did you set up a separate user name and password for Mantis? It's a separate account from DAZ's site.

  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited October 2012

    Okay no matter how I try to log in aBUG I simply can not get there! I tried to REGISTER using my current LOGIN info and this is what I get! (1) THEN I tried to register with a sort different name and this is what I get (2)

    2b.jpg
    864 x 313 - 161K
    1b.jpg
    864 x 324 - 175K
    Post edited by RichardChaos on
  • Kendall SearsKendall Sears Posts: 1,882
    edited October 2012

    Okay no matter how I try to log in aBUG I simply can not get there! I tried to REGISTER using my current LOGIN info and this is what I get! (1) THEN I tried to register with a sort different name and this is what I get (2)

    It doesn't like the "." in your email address. This could be a problem. You may need to use a different email (if you have one).

    EDIT:

    Try using:

    RichardChaos (in the top entry)
    "richard.chaos at yahoo.com" (in the lower entry replace the "at" with @)

    Kendall

    Post edited by Kendall Sears on
  • ChoholeChohole Posts: 19,406
    edited October 2012

    So you go here https://bugs.daz3d.com/login_page.php and then click sign up for a new account ???????

    And then what happens. screen shot if possible. OK sorry I see the screenshots

    So is it possible that you have created a Mantis account before, and have just forgotten about doing so ? As with everything it will not allow you to set up an account if the email address has been used before.

    Post edited by Chohole on
  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    chohole said:
    So you go here https://bugs.daz3d.com/login_page.php and then click sign up for a new account ???????

    And then what happens. screen shot if possible. OK sorry I see the screenshots

    So is it possible that you have created a Mantis account before, and have just forgotten about doing so ? As with everything it will not allow you to set up an account if the email address has been used before.

    12.jpg
    507 x 864 - 196K
  • ChoholeChohole Posts: 19,406
    edited December 1969

    So OK it could be blocked, or username or password could be incorrect.

    So maybe try using a completely different username and email address, see if you can sign up for a new account that way.

    Or if you are sure that you do already have a Mantis account, have you tried using the "lost your password" bit.

  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    Well if you will look at some of the first screen shots. When I do try to submit a e-mail any e-mail or even mine it says I cant use LATIN LETTERS, NUMBERS, SPACES, HYPHENS, and underscores... O assume that means I cant use the (@) which means one cant enter and e-mail address!

    Never mind I'll just buy MAYA!

  • Kendall SearsKendall Sears Posts: 1,882
    edited December 1969

    Well if you will look at some of the first screen shots. When I do try to submit a e-mail any e-mail or even mine it says I cant use LATIN LETTERS, NUMBERS, SPACES, HYPHENS, and underscores... O assume that means I cant use the (@) which means one cant enter and e-mail address!

    Never mind I'll just buy MAYA!

    The first line is for a username. No @ or .
    The second line is for an email address.

    Going by your screenshots you were trying to enter a password into the second line, not an email.

    Maya is a fine piece of software. I own it. However, it has MORE than its share of issues. Also, the user forums are nowhere near as tolerant as these, so be prepared for quite a bit of nastiness about just about any question.

    Kendall

  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    I mean it says I MUST USE ONLY ect ect ext!

  • Kendall SearsKendall Sears Posts: 1,882
    edited December 1969

    I mean it says I MUST USE ONLY ect ect ext!

    On the signup screen try to enter the following:

    RichardChaos in the top line
    richard.chaos (at) yahoo.com in the bottom line (replace the (at) with @)

    Let's see if that will get you registered. You will receive an email with the connection information.

    Kendall

  • RichardChaosRichardChaos Posts: 0
    edited December 1969

    I mean it says I MUST USE ONLY ect ect ext!

    On the signup screen try to enter the following:

    RichardChaos in the top line
    richard.chaos (at) yahoo.com in the bottom line (replace the (at) with @)

    Let's see if that will get you registered. You will receive an email with the connection information.

    Kendall

    THAT did it KEN thanks at least its on the record now

  • Kendall SearsKendall Sears Posts: 1,882
    edited December 1969

    I mean it says I MUST USE ONLY ect ect ext!

    On the signup screen try to enter the following:

    RichardChaos in the top line
    richard.chaos (at) yahoo.com in the bottom line (replace the (at) with @)

    Let's see if that will get you registered. You will receive an email with the connection information.

    Kendall

    THAT did it KEN thanks at least its on the record now

    I'm glad that I could help.

    Kendall

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel