SITE UPDATES, ANNOUNCEMENTS, AND CUSTOMER SERVICE INFORMATION

1373840424346

Comments

  • TotteTotte Posts: 7,010
    edited December 1969

    Anyone else? I just bought The Library, Invetero, and the Skeleton Throne- all onsale. Magnum Opus downloaded and installed- the others mentioned- would not open-by Archive Utility-or Stuffit. I am on Mac OSX 10.6.9 64 bit
    I restarted just in case it was a computer issue, changed Download destination-nothing working.

    ARRGH!
    Support ticket opened.

    There's a thread for that: http://www.daz3d.com/forums/discussion/8672/

  • anikadanikad Posts: 1,860
    edited December 1969

    I've been trying to download stuff from Daz today and I'm now getting this message:

    failed_download.JPG
    626 x 335 - 45K
  • TotteTotte Posts: 7,010
    edited December 1969

    @anikad: check the thread I linked to above you.

  • anikadanikad Posts: 1,860
    edited December 1969

    Has anyone else had the wishlist disappear? It will reappear when you add something to it but other than that it's not displaying.

  • TotteTotte Posts: 7,010
    edited December 1969

    anikad said:
    Has anyone else had the wishlist disappear? It will reappear when you add something to it but other than that it's not displaying.

    Mine, but that's because I emptied it yesterday during PA sale ;-)

  • Kaleb242Kaleb242 Posts: 81
    edited December 1969

    All product pages are not displaying properly for me any longer — all of them appear to be showing without CSS style sheets,
    so they look like webpages from circa 1995...

    http://www.daz3d.com/shop/elven-arcana-bundle

    ~K

    brokenCSS.png
    814 x 890 - 104K
  • ChoholeChohole Posts: 19,789
    edited December 1969

    click the back button and try again

  • Kaleb242Kaleb242 Posts: 81
    edited December 1969

    The link to report website related bugs or feedback doesn't work... I get a Not Found message.

    If you have any website related bugs or feedback that you would like to report please go to the following page:
    https://www.daz3d.com/i/support/feedback?

    I found that at the bottom of this zendesk page...
    https://helpdaz.zendesk.com/requests/new

    ~K

  • Kaleb242Kaleb242 Posts: 81
    edited December 1969

    chohole said:
    click the back button and try again

    I've refreshed many times, tried 3 different browsers on my MacBook Pro, and even tried on my iPad... the CSS does not display for any individual product page or top level shop page...

    http://www.daz3d.com/shop/new-releases/dark-raven-reloaded
    http://www.daz3d.com/shop/dark-raven-reloaded
    http://www.daz3d.com/shop/new-releases

  • Kaleb242Kaleb242 Posts: 81
    edited December 1969

    The CSS files appear to be messed up...

    The first CSS file for the shop section is empty with no contents:
    http://www.daz3d.com/shop/media/css/eeaa07543fefc13bd8dd971538d13fdf.css

    The second CSS file for the shop only has a couple CSS rules in it:
    http://www.daz3d.com/shop/media/css/f056bf60beb77c67a41ee64e96a166f1.css

    *{background:none!important;text-align:left!important;}body{background:#fff!important;font-size:9pt!important;margin:15px!important;}.header-container,.footer-before-container,.footer-container,.widget,.pager,.toolbar,.actions,.buttons-set{display:none!important;}.page-print .data-table .cart-tax-total{background-position:100% -54px;}.page-print .data-table .cart-tax-info{display:block!important;}

    This is pretty a big store bug / failure...

  • Kaleb242Kaleb242 Posts: 81
    edited December 1969

    If anyone else is having the same problem, I found a way to patch their broken CSS in Google Chrome using a Chrome extension called Personalized Web:

    Personalized Web 1.7
    https://chrome.google.com/extensions/detail/plcnnpdmhobdfbponjpedobekiogmbco

    Once installed, you just need to go into Extensions, click options, and add a filter for daz3d.com that adds this line of HTML:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.daz3d.com/shop/media/css/da8f3cdb41014d4475ffae0ab37fa99b.css">

    That is the file path to the non-broken version of their CSS responsible for styling product pages.

    Screenshot of my settings attached.

    PresonalizedWebDAZ.png
    1050 x 798 - 114K
  • RAMWolffRAMWolff Posts: 5,550
    edited December 1969

    Kaleb242 said:
    chohole said:
    click the back button and try again

    I've refreshed many times, tried 3 different browsers on my MacBook Pro, and even tried on my iPad... the CSS does not display for any individual product page or top level shop page...

    http://www.daz3d.com/shop/new-releases/dark-raven-reloaded
    http://www.daz3d.com/shop/dark-raven-reloaded
    http://www.daz3d.com/shop/new-releases

    As have I. This displayed MESS is like that on my work computer, HP Laptop running Vista and here at home, Win 7 64 bit, both running Firefox. This is really bad. ALL DAY LONG today.

  • FixmypcmikeFixmypcmike Posts: 12,156
    edited December 1969

    Are you still getting this? They display fine for me right now.

  • RAMWolffRAMWolff Posts: 5,550
    edited December 1969

    Just cleared cache and still getting it so perhaps it's fixed but needs to get to the other servers or something...

  • atryeuatryeu Posts: 605
    edited December 1969

    *kicks stupid forums* I haven't gotten an alert for this thread in over 24 hours and there were 2 full pages of replies since I last visited yesterday afternoon :( Topic still says I'm subscribed :(

    Kaleb242: I get that exact same problem. It has happened a lot the last few days but refreshing almost always fixes it for me.

  • Kaleb242Kaleb242 Posts: 81
    edited December 1969

    Are you still getting this? They display fine for me right now.

    Yep, it's still happening to me...

    If I disable Personalized Web 1.7 extension, all individual product pages display without CSS styling for me...

    The problem is that this CSS file has no contents — it's literally a blank file with no code in it:
    http://www.daz3d.com/shop/media/css/eeaa07543fefc13bd8dd971538d13fdf.css

    ...and all product pages require the CSS code from this CSS file:
    http://www.daz3d.com/shop/media/css/da8f3cdb41014d4475ffae0ab37fa99b.css

    If I add the CSS code from da8f3cdb41014d4475ffae0ab37fa99b.css to a product page using the Personalized Web 1.7 browser extension for Chrome, the product pages display properly again.

    I think DAZ made a recent server side change to help with outages, but it broke the CSS on product pages inadvertently.

    ~K

  • DanaTADanaTA Posts: 7,436
    edited December 1969

    atryeu said:
    *kicks stupid forums* I haven't gotten an alert for this thread in over 24 hours and there were 2 full pages of replies since I last visited yesterday afternoon :( Topic still says I'm subscribed :(

    Kaleb242: I get that exact same problem. It has happened a lot the last few days but refreshing almost always fixes it for me.

    I got only one alert all day today, and that was for a PM. This is ridiculous now! I thought either the site was down again, or everyone went to some super event and abandoned the forums. Obviously it was neither.

    Dana

  • NightsongNightsong Posts: 90
    edited December 1969

    Kaleb242 said:
    Are you still getting this? They display fine for me right now.

    Yep, it's still happening to me...

    If I disable Personalized Web 1.7 extension, all individual product pages display without CSS styling for me...

    The problem is that this CSS file has no contents — it's literally a blank file with no code in it:
    http://www.daz3d.com/shop/media/css/eeaa07543fefc13bd8dd971538d13fdf.css

    ...and all product pages require the CSS code from this CSS file:
    http://www.daz3d.com/shop/media/css/da8f3cdb41014d4475ffae0ab37fa99b.css

    If I add the CSS code from da8f3cdb41014d4475ffae0ab37fa99b.css to a product page using the Personalized Web 1.7 browser extension for Chrome, the product pages display properly again.

    I think DAZ made a recent server side change to help with outages, but it broke the CSS on product pages inadvertently.

    ~K

    I'm having the same problem as Kaleb242 -- I had half a thought about picking up something while it was still on sale, but I can't even view all of the product images on the product pages, just the main promo. It's as if the page was designed for use with CSS, but no CSS is actually applied, everything is spread out and/or unclickable. Clicking Refresh (or forcing a refresh) used to fix it but it does no longer. My wishlist is also toast, too, I've been trying to load it for days. This is in Firefox 12.0.

    I just checked and the site appears to work better (not great, but better) in MSIE but, honestly, if it's that buggy in Firefox I'm still leery of buying anything. Can't help it!! :(

    I feel so bad for the PAs... they're the ones really hurt the most by all of this. If DAZ had decided to have the PA sale after the PC sale, in November like they usually did, maybe more of the website bugs and kinks would have been worked out by then. :(

  • NightsongNightsong Posts: 90
    edited December 1969

    Of course, -now- that I post about the problems, the page loads in Firefox for the first time in forever. Murphy stop stalking me!!!

  • SpottedKittySpottedKitty Posts: 3,409
    edited September 2012

    atryeu said:
    *kicks stupid forums* I haven't gotten an alert for this thread in over 24 hours and there were 2 full pages of replies since I last visited yesterday afternoon :( Topic still says I'm subscribed :(

    Not affecting me on this thread — at the moment — but I've noticed other threads coming up on my daily View New Posts list that haven't sent me an alert since the last time I was on the forums the night before. Not sure when it started, but it seems to have been going on for at least two or three days, wandering from thread to thread and striking at random for a while before moving on.

    < sigh > Could this possibly be another weirdness brought on by the Something Awful™ (whatever it was) that happened when the new site went live, or should it have been obvious before now?

    As for the no-CSS pages, I don't think I've seen one since early yesterday. < fingers crossed >

    Post edited by SpottedKitty on
  • KeryaKerya Posts: 7,237
    edited December 1969

    Well - I was kickied unceremoniously from this site yesterday. Everything went down ...

  • TLTJadeTLTJade Posts: 0
    edited December 1969

    Lost money from me, since I can't see products properly on the site all of a sudden, no matter what browser I'm using (tried Chrome, Firefox, and IE).

    Seriously, this is just beyond old now, and I'm bloody well out of patience at this point.

    Off to Rendo, since they've got a ton on items on my wishlist on sale.


    Clearly, Magento is a failed bit of software. Someone kill it with fire already and then find something that actually works. Please.

  • cridgitcridgit Posts: 823
    edited December 1969

    As of today, I can't change the number of items on display. When I change from the default 15 to 60, the page gets updated to show 60 items. But as soon as I click next page or another page number, it resets to the 15-item view, which puts me at items I already could see on page 1 of the 60-page view.

    I am not going to browse through several hundred items on 15-items per page, sorry.

  • KeryaKerya Posts: 7,237
    edited December 1969

    Works for me in Firefox 15.0.1, Adblock Plus, NoScript.
    Page two of the DazOriginals is 61-120 (of 4048)

  • cridgitcridgit Posts: 823
    edited December 1969

    Now I can't filter the store by price?

  • KeryaKerya Posts: 7,237
    edited December 1969

    There is no filter, do you talk about "Sort By" price? That works for me ...
    What browser are you using?

  • cridgitcridgit Posts: 823
    edited December 1969

    Kerya said:
    There is no filter, do you talk about "Sort By" price? That works for me ...
    What browser are you using?


    Sort by price I have, but I'm sure there was a filter for price X - Y (or perhaps I'm remembering the old store?) 8-O

  • atticanneatticanne Posts: 2,658
    edited December 1969

    I think we lost that with the old store, cridgit. I sure do miss it.

  • KeryaKerya Posts: 7,237
    edited December 1969

    cridgit said:
    Kerya said:
    There is no filter, do you talk about "Sort By" price? That works for me ...
    What browser are you using?


    Sort by price I have, but I'm sure there was a filter for price X - Y (or perhaps I'm remembering the old store?) 8-O

    That was the old store ...
    :(

  • cridgitcridgit Posts: 823
    edited December 1969

    I'd thought I'd gotten over doing this -> [insert cry smiley here] already :-(

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel